Simone toont op ludieke wijze de accessoires, waaronder een anti-diefstalketting van Abus, communicatieapparatuur van Sena en een motorhoes van DS Covers.
Simone toont op ludieke wijze de accessoires, waaronder een anti-diefstalketting van Abus, communicatieapparatuur van Sena en een motorhoes van DS Covers. (Foto: Bert Westendorp)

Bikers World gaat enthousiast voorjaar tegemoet

HEEMSKERK – "Ja het was best wel enerverend de beurs, maar ook heel erg leuk. Op onze stand presenteerden Hannes en ik onder meer Abus sloten, SP Connect om je telefoon veilig en snel aan het motorstuur te klikken, communicatieapparatuur van Sena en Optimate druppelladers met accessoires. Wij hebben ons assortiment behoorlijk uitgebreid met deze topmerken."

Uitgebreid assortiment getoond op motorbeurs

Simone Knollenburg kijkt met enthousiasme terug op de vorige maand gehouden bekende motorbeurs in de Jaarbeurshallen van Utrecht. Simone en partner Hannes Burgering van Bikers World aan Lijnbaan 21 H konden niet enkel vaste klanten van de zaak, maar ook heel veel andere geĂ¯nteresseerden welkom heten op hun stand.

Communicatie

Op het gebied van communicatie met bijvoorbeeld de duopassagier, maar ook met andere motorvrienden in een straal van een aantal kilometers, zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Simone: "Wij bouwen de systemen ook compleet in voor de motorrijders."

Bikers World levert sinds 2002 een breed scala diensten voor de motorrijder. Het bedrijf doet schadereparaties, taxaties, onderhoud aan alle merken motoren, en verkoopt kleding, laarzen, helmen en nog veel meer, kortom alles dat met motorrijden te maken heeft. De binding met de klant en bijbehorende service zijn bij Bikers World een vanzelfsprekend feit. De zaak is laagdrempelig en ademt de sfeer van de ware motorrijder. Hannes is voor de techniek. Zijn jarenlange ervaring staat borg voor puur vakmanschap. Simone staat klanten te woord, plant zaken in en geeft advies. Simone wil de bijzondere poetsservice nog even benadrukken. "Bij ons wordt de motorfiets met de hand gewassen en gepoetst, zodat de motor er weer als nieuw uitziet."

Toertocht

Hoewel het weer nou niet direct uitnodigt om gezellig te gaan toeren met de motorfiets, zijn de gedachten toch al bij het voorjaar. "Op zondag 7 juni is er de jaarlijkse Lunchrit. Die houden we voor de zestiende keer. Motorclub Motovatie uit Amstelveen zet de tocht van ongeveer 150 kilometer uit. De route gaat door mooie gebieden en start bij ons pand aan de Lijnbaan. Onderweg is er een lunch en de finish is bij Beethoven Eten & Drinken in Heemskerk. Het is altijd een heel gezellig evenement waar soms meer dan honderd motorrijders aan deelnemen. Inschrijven kan de dag van de tocht bij Bikers World, Lijnbaan 21 H tussen 10.00 en 10.30 uur."

Zie ook www.bikersworldheemskerk.nl.