Lezerspost

Reactie column wethouder uit Heemskerk

Graag wil ik een reactie, op het stuk dat geplaatst is in de Beverwijker (plus Heemskerk) van 5 maart van wethouder Gaatze de Vries uit Heemskerk geven en plaatsen in de volgende editie van de Beverwijker en de Heemskerk editie.

Beste heer G. de Vries,

In uw stuk van vorige week in deze krant schrijft u over waar onze verantwoordelijkheid begint. Leuk om te horen dat u denkt dat u voor iedereen een oplossing heeft. Ze hoeven het alleen maar van u te accepteren. Misschien dat u en uw medebrokkemakers maar eens goed kijkt naar initiatieven van bezorgde bewoners en gebruikers van de gemeente. Vaak zijn deze ook toekomst gericht en zinnig. Dat de overheid hier vaak belemmeringen opwerpt, daar bent u bekend mee. Vaak in uw voordeel. De meeste problemen komen van de overheid omdat zij in beginsel geen eigen fouten wil corrigeren.
Tevens wil ik even reageren op weer een mooie tuin die, waar is het geld, waarschijnlijk zwaar gesubsidieerd gaat worden en weinig gebruikt. Een extra inkomen voor de gemeente misschien maar ook weer een stuk grond dat niet meer nuttig gebruikt kan worden. Maar je moet wat met je aankoop.


Dhr. Weel, Beverwijk