Voorjaarsschoenen bij Schoenmode Kerkhof. (Foto: PR)
Voorjaarsschoenen bij Schoenmode Kerkhof. (Foto: PR)

Voorjaarsschoenen bij Schoenmode Kerkhof

ANNA PAULOWNA - Het voorjaar is weer begonnen. De leukste kinderschoenen zijn weer binnen van o.a. de merken Develab, RedRag, Braqeez, Munich, New Balance en Skechers.

Wat dit seizoen opvalt zijn de spetterende kleuren zoals, fluor green, cobalt blauw, rood, maar ook de witte sneakers ontbreken zeker niet in de voorjaarscollectie. Een schoen die overal bij past, lekker loopt én de juiste steun geeft; dan kom je al snel uit bij een sneaker. En dan liefst een stoer model voor de jongens of een vrolijke kleur voor de meiden. Kies zelf uit alle zomerse modellen in veters of in klittenband, er is voor iedereen wel wat.

Kindervoeten opmeten

Voor de tieners hebben wij het merk K-Swiss in huis, met sneakers vanaf maat 36 t/m 46, ook in allerlei kleuren. Als een van de weinige schoenenzaken in de Noordkop waar nog kinderschoenen worden verkocht, worden de voeten van de kinderen nog opgemeten met digitale apparatuur en zo nodig een correctie in gemaakt.

Vele voorjaarsmodellen

Voor de dames en heren hebben wij natuurlijk ook de nieuwste voorjaars modellen weer in de winkel. Volop keuze in sneakers, laarsjes, instappers, slippers enz. De kleuren voor de dames variëren van clean wit tot geel, rood, cognac enz. Voor de heren is er ook kleur, maar dan wat rustiger bv jeansblauw, grijs en natuurlijk ook wit voor de mannen.

Kortom, er is bij ons voor iedereen in het gezin weer genoeg leuks te ontdekken, dus wij zeggen: kom langs of kijk op de webshop www.schoenmodekerkhof.nl en laat je verassen

Molenvaart 35, 1761 AA Anna Paulowna