Arjan Groet bij enkele bedrijfswagens
Arjan Groet bij enkele bedrijfswagens (Foto: aangeleverd)

Groets bedrijfswagenshow straalt in alles de lente uit

SCHAGEN/DEN HELDER- Het zonnetje dat eindelijk weer schijnt na die stormachtige en vooral donkere wintermaanden. De temperatuur die eindelijk weer omhoog gaat. En de kriebels die opspelen voor de jaarlijkse Grote Voorjaarsschoonmaak, zodat alles thuis weer als nieuw eruitziet.

Familiebedrijf heeft nóg een event, de Opschoonweken, tot en met 31 maart

Het lentegevoel is echter niet alleen iets dat privé opspeelt, jouw klanten hebben eenzelfde sentiment. En als je dan met iets nieuws aan komt rijden, dan scoor je nog meer bij zowel de eerste indruk als bij vertrouwde relaties. Groet Auto geeft je de juiste zet naar het realiseren van nieuwe zakelijke kansen tijdens het Go with the Pro Weekend op 19, 20 en 21 maart.

Kom 1-0 voor te staan!

Dat wil zeggen dat ondernemers met heel veel voordeel een nieuwe bedrijfsauto kunnen aanschaffen, zodat ze al met 1-0 voorstaan wanneer ze bij een klant komen voorrijden.

Tijdens de drie dagen durende bedrijfswagenshow krijgen belangstellenden maar liefst 25 procent korting op alle bedrijfsauto's en fabrieksopties.

Betalingstermijn van vijf jaar tegen nul procent rente

,,Maar we denken nog meer mee met onze klanten", vertelt Arjan Groet namens het familiebedrijf. ,,Wanneer ze besluiten de aankoop van de Peugeot-bedrijfswagen via een financiering te betalen geven wij ze de ruimte van een betalingstermijn van vijf jaar tegen nul procent rente. Zodat de koper nog heel lang dat lentegevoel vasthoudt!"


De Witte Paal 329 in Schagen en de Kievitstraat 18 in Den Helder zijn de locaties waar de lentezon op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart nog feller schijnt. Kies voor beleving en professionaliteit zodat je te allen tijde bij al uw relaties scoort bij de eerste en tweede indruk! Zie de advertentie elders in de krant voor bijvoorbeeld de openingstijden en ook www.groetauto.nl.

Nog een actie: Opschoonweken!

Los van het Go with the Pro Weekend heeft Groet Auto tot en met 31 maart nog een actie lopen: de zogeheten Opschoonweken. Hierbij kunnen automobilisten met extra voordeel hun auto inleveren voor een nieuwe zuinige Opel. ,,Heeft iemand een auto ouder dan vijftien jaar, dan nog geven wij geld voor die wagen", vertelt Arjan Groet.

Slooppremie

,,Namelijk duizend euro slooppremie." De voorwaarde voor die slooppremie is een prettige voor wie nog niet voldoende geld heeft om direct een nieuwe auto te kopen: het afsluiten van een private lease contract. Daarbij wordt tijdens de Opschoonweken tot maar liefst 2400 euro korting gegeven op het private lease-contract.

Deze actie is alleen van toepassing in het pand van Groet Auto aan De Witte Paal 329 in Schagen. Zie ook www.groetauto.nl.

Afbeelding