Het nieuwe Ultra-Light Vliegtuig, type TL-Ultralight Sting.
Het nieuwe Ultra-Light Vliegtuig, type TL-Ultralight Sting. (Foto: PR )

Vliegschool Adventure Flights koopt nieuw vliegtuig

MIDDENMEER - De bekende vliegschool Adventure Flights uit Middenmeer heeft voor het vliegseizoen een nieuw Ultra-Light Vliegtuig gekocht. Het toestel is van het type TL-Ultralight Sting en verschilt van de huidige vloot dat het een laagdekker is: de vleugels zitten onder de cockpit in plaats van erboven. Verder verschilt het toestel qua technologie niet wezenlijk t.o.v. de bestaande vliegtuigen van de vliegschool: de Sting behoort net als de Stream en de TL30 Sirius bij de nieuwste generatie vliegtuigen die een snelheid van tegen de 200 kilometer per uur (Sting en Sirius) tot 300 kilometer per uur (Stream) kunnen halen.

Allemaal vliegtuigen die met leren bekleding, stoelverwarming en uitgebreide navigatie optimaal comfort bieden.Ze zijn tevens voorzien van een indrukwekkende ‘glass cockpit’ met dubbele Garmin GX3 touchscreens. Eigenaar André Harte en zijn zeven instructeurs begeleiden je in één van deze vliegtuigen naar je vliegbrevet. Voor meer info: 06-53174224 of info@adventureflights.nl.


Vliegveld Middenmeer zelf heeft verder een upgrade ondergaan, want er is een gloednieuwe hangar geplaatst deze winter. Verder begint de vliegbeleving al op de grond, want Vliegveld Middenmeer beschikt over volwaardige horeca: Brasserie Wings is niet alleen een mooie plek met fraaie vergezichten voor een lunch of diner, maar je kunt ook de ruimte afhuren voor besloten diners, vergaderingen of een feest.


Voor meer informatie: 06-12278330, info@brasseriewings.nl of www.brasseriewings.nl