Emo Verkerk.
Emo Verkerk. (Foto: aangeleverd)

Kunstuitleen gaat weer open!

DEN HELDER - Verheugd delen de medewerkers van de Kunstuitleen dat de deuren per woensdag 3 juni a.s. weer open gaan op de reguliere openingsdagen en -tijden. Het kabinet heeft besloten dat per 1 juni culturele instellingen weer open mogen zijn en daar maakt de Kunstuitleen en huisgenoot de VVV, graag gebruik van.

Uiteraard kan de Kunstuitleen alleen open als de richtlijnen vanuit het RIVM worden gevolgd. Voorzitter Wiltrude Turnhout legt uit: "Om uw en onze veiligheid te waarborgen willen we onze bezoekers vragen de volgende regels in acht te nemen: we houden 1,5 meter afstand tot elkaar. Kom alleen naar de Kunstuitleen of met maximaal één andere persoon uit uw huishouden. Kom niet naar de Kunstuitleen als u verkouden bent of griepklachten heeft. Blijf ook thuis als iemand in uw huis koorts heeft en/of benauwdheidsklachten."

Maximum aantal bezoekers

"We schudden geen handen. De VVV en de Kunstuitleen hanteren voor de gedeelde begane grond een maximum aantal bezoekers van vijf personen. Er staat bij de ingang een zeepdispencer met desinfecterende gel. Wij vragen u daarvan gebruik te maken. Ingeleverde werken zullen door onze medewerkster worden gereinigd."

Aanwijzingen

"Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkster op. Helaas zijn we genoodzaakt de aanwezige toiletten gesloten te houden. Hoewel het wennen zal zijn voor ons allemaal hopen we u op deze manier weer ten volle ten dienste te staan. Met elkaar brengen we het voor elkaar! We verheugen ons op uw komst vanaf 3 juni a.s!"

Kunstuilteen Den Helder, Willemsoord gebouw 52a, 1781 AS Den Helder.

www.kunstuitleen-denhelder.nl