De nieuwe praktijkruimte van Angelique Visser.
De nieuwe praktijkruimte van Angelique Visser. (Foto: aangeleverd)

Cure4Life gehuisvest op nieuwe locatie

DEN HELDER - "Met mijn afslankpraktijk Cure4Life ben ik sinds kort gevestigd in een pand dat schuin tegenover mijn oude praktijk is gesitueerd. Ik ben heel blij met mijn nieuwe stek die ik samen met Haarzaak Sa-bine deel."

'We voeden in plaats van vullen'

Angelique Visser van Cure4Life bleef wel de Pastoor Koopmanweg trouw, want ze verhuisde van nummer 3 naar nummer 14. "Mijn praktijk is gevestigd in het Zakencentrum Meetpoint, waar meerdere ondernemers zijn ondergebracht. Het is een leuk concept dat eventueel uitgebreid zou kunnen worden met meer beauty-gerelateerde bedrijven."

Persoonlijk

Zelfstandig gewichtsconsulent Angelique Visser startte Cure4Life Den Helder in 2018 en heeft inmiddels vele cliënten zeer succesvol begeleid naar een gezond leven, een gezond gewicht en een lichaam dat in balans is. "Dat doen we door middel van een gezond eetpatroon en persoonlijke coaching. Op deze manier heeft de cliënt een stok achter de deur, want het gebeurt te vaak dat mensen die flink zijn afgeslankt binnen no time weer in hun oude patroon terugvallen. Daar waken wij voor. Aan de hand van een persoonlijk plaatje waarbij een medische vragenlijst wordt overlegd en wordt gekeken naar bloed-, urine- en speekseltests wordt een advies op maat gegeven. We schrijven daarbij gezonde voeding voor en streven er zo veel mogelijk naar dat dit onbewerkt en/of biologisch is. In sommige gevallen schrijven we supplementen voor, maar deze vervangen de maaltijden niet. Ze ondersteunen ze slechts."

Stabilisatieprogramma

Om op gezond gewicht te blijven heeft Cure4Life een stabilisatieprogramma ontwikkeld. Angelique: "We begeleiden onze cliënten na het afslankproces in het continueren van de leefstijlverandering. Op deze manier is het levenslang vol te houden. Zónder honger."

Iedereen kan op afspraak terecht in de praktijk van Angelique waarbij uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen zijn getroffen in verband met de corona-uitbraak. "We handelen volgens de richtlijnen van het RIVM, dus het is bij ons goed geregeld."

Voor meer informatie zie: www.cure4life.eu