Afbeelding
(Foto: Jessy Visser)

Auping komt met circulair matras Evolve

(Advertorial)

DEN HELDER - Een duurzame wereld, daar dromen we van. Een wereld waarin niks wordt verspild, maar alles wordt hergebruikt voor de volgende generatie. Dat is circulair. Zo werken we toe naar een wereld zonder afval. Elke dag zetten we ons in voor een nóg mooiere wereld en we maken onze dromen waar. Kan jij weer met een gerust hart naar bed.

Om naar deze dromen toe te werken komt Auping met hun circulaire matras Auping Evolve. Circulariteit is de hoogste vorm van hergebruik. Keer op keer kunnen ze op hetzelfde kwalitatief hoogwaardige niveau gerecycled worden. Zo blijft de cirkel gesloten, gaat er geen waarde verloren en is er geen sprake van afval. Dat is circulair. Dat begint dus al bij het ontwerp van een product. Dit is exact wat Auping doet.

Elke nacht verlies je ongeveer 350 ml vocht. Daarom is het belangrijk om te slapen op een goed ventilerend matras. In Auping Evolve is geen schuim gebruikt, waardoor optimale matrasventilatie ontstaat. Best logisch, als je bedenkt dat schuim veel gebruikt wordt als isolatiemateriaal. Bijkomend voordeel is dat het matras ’s nachts niet broeierig aanvoelt.

Comfortabel liggen

De comfortlaag is een laag aan de bovenkant van het circulaire matras die ervoor zorgt dat je lekker ligt. Auping Evolve heeft een speciale comfortlaag van 3D gebreid polyester met een dikte van 4,5 cm. Daarnaast is deze speciale comfortlaag hoogelastisch, waardoor het matras goed aansluit op je lichaam. Dit zorgt voor goede ondersteuning én heerlijk comfort.

Wasbare bovenkant

De bovenste laag van het circulaire matras (de tijk) is daarbij afritsbaar en wasbaar op 40 graden. Ideaal voor als je een huisstofmijtallergie hebt. De tijk van de eenpersoons circulaire matras is gemakkelijk te wassen in de wasmachine. De materialen in een Auping matras zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor draaien of keren van het matras niet nodig is.
De Bedden is de Aupingdealer van Den Helder waar vanaf heden de Auping Evolve matras te proberen en bestellen is. De Bedden is te vinden op het Ravelijncenter industrieweg 4b Den Helder www.debedden.nl

Afbeelding