Uw Audicien Aan Huis viert tienjarig jubileum

HOOGWOUD - Hoorspecialist Uw Audicien Aan Huis in Hoogwoud bestaat tien jaar en viert dit met mooie kortingen. Al die jaren biedt de hoorspecialist een uitstekende service op het gebied van hoortesten en hoorhulpmiddelen.

In 2010 begonnen Aitze en Joke Bouma hun hoorstudio aan huis. Aitze is gecertificeerd audicien en zijn vrouw beheert de administratie en agenda. "Onze hoorstudio beschikt over ultramoderne apparatuur en een gecertificeerde hoorcabine", vertelt Aitze. "Naast hoorapparaten en aanverwante hoorhulpmiddelen, verzorgen wij ook gehoorbescherming en zwem- en slaapdoppen op maat." Goed om te weten: de hoortesten bij Uw Audicien Aan Huis zijn gratis.

Huisbezoeken

Indien gewenst brengt Uw Audicien Aan Huis huisbezoeken voor mensen die slecht ter been zijn. Daarnaast zijn er servicepunten waar Aitze ook klanten ontvangt. "Op deze manier kunnen we een groter gebied bedienen." Aitze is op vrijdag aanwezig bij Nick Gras Optiek in Wieringerwerf en op zaterdag bij Van Dijk Optiek in Hippolytushoef.

Korte lijnen

De hoorspecialist staat bekend om zijn persoonlijke aandacht en goede service. Joke: "De lijnen zijn bij ons kort, juist doordat we met z'n tweeën. Hierdoor hebben wij een sterke band met onze klanten opgebouwd. Op naar de volgende tien jaar!"

Uw Audicien Aan Huis is te vinden aan de Herenweg 102 in Hoogwoud. Langskomen kan alleen op afspraak via 0226-354713. Meer informatie en een overzicht van de jubileumkortingen: www.uwaudicienaanhuis.nl.