Afbeelding

Uitverkoop bij EP:Beerepoot

REGIO - De uitverkoop is begonnen! Kom langs, sla uw slag en profiteer van extreem hoge kortingen. Dit weekend barst de uitverkoop los en gelden in alle winkels van EP:Beerepoot kortingen tot maar liefst 50%, maar met 100% service! Wees er wel snel bij, want het op=op-principe wordt gehanteerd.

Kijk in de folder voor de vele aanbiedingen

EP:Beerepoot pakt groots uit tijdens de uitverkoop. Er wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteren klanten van. Op onder andere wasmachines, drogers, (OLED)televisies, geluidssystemen, stofzuigers, koffiemachines en keukenapparatuur gelden spectaculaire kortingen! Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die de consument van EP:Beerepoot gewend is. Kom dus gezellig, en natuurlijk volgens alle RIVM richtlijnen, shoppen bij een van de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel of Wervershoof.


EP:Beerepoot is hét adres in de regio voor een compleet assortiment elektronica, welke volledig bestaat uit producten van gerenommeerde merken. In de moderne winkels, waar klanten altijd gratis voor de deur kunnen parkeren, is een volledig assortiment beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparaten en persoonlijke verzorging te vinden. Maar ook de mooiste woon- en kookaccessoires van onder andere Le Creuset, Demeyere, Zwilling, Leonardo en Blomus. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service, maken de beleving compleet.


Een greep uit de aanbiedingen is te vinden in de folder van deze krant én op www.epbeerepoot.nl, maar iedereen is natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. De diverse locaties zijn zondag 21 juni open van 12.00 tot 17.00 uur.