v.l.n.r. Yannick van der Louw (Unilever), Michel Sanders (Voedselbank Amsterdam), Hendrik Visser en Carline Zandstra van DEEN Supermarkten.
v.l.n.r. Yannick van der Louw (Unilever), Michel Sanders (Voedselbank Amsterdam), Hendrik Visser en Carline Zandstra van DEEN Supermarkten. (Foto: aangeleverd)

32.085 producten voor de Voedselbank

Actie DEEN en Unilever succesvol

HOORN - De succesvolle actie ‘Koop een pak, doneer een pak’, waarbij voor elk verkocht pak ook een pak aan de Voedselbank wordt gedoneerd, werd afgelopen weken herhaald in de winkels van DEEN Supermarkten met respectievelijk Unox en Dove.

Deze voor klanten laagdrempelige manier om de Voedselbank te steunen, leverde wederom een prachtige donatie van 32.085 producten op voor de Voedselbank.

DEEN Supermarkten en Unox doneerden tijdens de actieweken bij elk verkocht pak Cup a Soup, Good Noodles of Pasta ook een pak aan de Voedselbank. In totaal werden er 26.866 pakken verkocht. DEEN herhaalde deze actie eerdere deze maand in samenwerking met Dove.

Alle producten afgeleverd

In totaal werden hiermee 5.219 stuks Dove deo of douche gedoneerd aan de Voedselbank. Alle producten zijn door DEEN Supermarkten en Unilever afgeleverd bij Voedselbanken Nederland in Amsterdam.

Vorige maand doneerden klanten van DEEN Supermarkten ook 25.000 producten aan de Voedselbank en werden er bij de eerste actie van ‘Koop een pak, doneer een pak’ al 20.543 pakken melk van Melkunie aan de Voedselbank overhandigd.