Delen is helen

REGIO - GGZ Noord-Holland Noord ervaringsdeskundige Pauline Kuin-van der Jagt deelt maandag 4 mei van 16.00 tot 17.00 uur via een livestream haar verhaal. Pauline deelt wat deze periode van maatregelen en beperkingen met haar doet en wat het voor haar betekent.

Iedere maand deelt een ervaringsdeskundige van GGZ NHN zijn of haar herstelverhaal voor cliƫnten, gasten, belangstellenden, hulpverleners, familie en vrienden. Indrukwekkende verhalen van mensen zoals jij en ik die hebben geleerd na het vallen weer op te staan. Pauline: "Sinds 2007 ben ik ervaringsdeskundige binnen GGZ NHN. Hier heb ik tien jaar in opnameklinieken in Den Helder en Hoorn gewerkt. Sinds drie jaar werk ik nu voor de herstelwerkplaats in Hoorn. In dit herstelverhaal wil ik mensen graag een inkijkje geven in mijn wereld. Deze corona-periode neemt iedereen letterlijk mee naar binnen. We zitten in ons eigen huis. Of er zijn mensen die opgenomen zijn in ziekenhuis of klinieken. We vierden Pasen. Voor mij geeft deze periode allerlei associaties. Ik ga op dit soort associaties in en vertel graag waar ik soms nog tegen aan loop en wat voor mij juist helpend is op bepaalde momenten.

Aanmelden voor de livestream kan via www.ggz-nhn.nl/aanmeldenherstelverhaal. Na aanmelding wordt op de dag zelf via e-mail een link toegestuurd om de livestream te bekijken. Tijdens de livestream is er een livechat voor vragen en opmerkingen. Herstelwerkplaats in Hoorn: 06-12150197 of www.herstelwerkplaatsHoorn@ggz-nhn.nl.