Loes van Loon bij Aurora

DEN HELDER – Op uitnodiging van 'AURORA' komt woensdag 12 februari het bekende medium Loes Van Loon naar de Boerderij, Magdalena van Waardenburglaan 22, Den Helder. De avond begint om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Het medium Loes van Loon geniet landelijke bekendheid en dat komt door haar voortreffelijke helderziende waarnemingen. Ook heeft zij meerdere (8) paranormale boeken geschreven. Het meest recente boek van haar is: 'Gedragen door de Alkracht'.

Het centrale thema van dit achtste boek is de relatie tussen het op aarde levende medium en de wereld van de gids die vanuit een groter overzicht leeft in het onzichtbare deel van onze dimensie.

Samenwerking

Al deze boeken zijn tot stand gekomen door de samenwerking van Loes van Loon en haar hoofdgids Hebenes die zij vanuit een eerder leven heeft gekend. Hij geeft haar via automatisch schrift het materiaal door voor haar boeken. Van Loes van Loon en Hebenes staan meer dan twintig onderwerpen op de website van Aurora.

Foto's

Deze avond verricht Loes van Loon helderziende waarnemingen uitsluitend aan de hand van een foto van een overleden persoon.

Voor deze avond is het mogelijk om reserveren bij: Dave Hagenstein, e-mail: hagenstein52@gmail.com. Voor meer informatie: https://123aurora123.wordpress.com