Gezellig samen de maaltijd delen. Iedereen is welkom bij Schuif 's aan.
Gezellig samen de maaltijd delen. Iedereen is welkom bij Schuif 's aan. (Foto: Pexels.com)

Aanmelden Schuif 's Aan van start

OPMEER - Het sociale eetproject Schuif 's Aan in de gemeente Opmeer gaat binnenkort weer starten. Iedereen is welkom om aan de schuiven of mensen te ontvangen. Samen eten is elkaar ontmoeten. Bij Schuif 's Aan hoeft men geen topkok te zijn om je op te geven als gastgezin. Schuif 's Aan is er voor iedereen en voor alle leeftijden.

Zoek de gezelligheid op

Wie het leuk vindt om zich aan te melden als gast, kan vier keer aanschuiven voor een etentje bij iemand thuis. Maak kennis met het gastgezin en zoek de gezelligheid op.

Lekkere maaltijd

Of doe mee als gastgezin en kook vier keer thuis een lekkere maaltijd voor een gast, of misschien wel meer eters.

Match

Na elke vier weken zorgt de organisatie voor een nieuwe match. Elke gast betaalt per keer een klein bedrag aan het gastgezin. Wie slecht ter been is, dat is geen belemmering, want het gastgezin zorgt voor passend vervoer, zodat een gast evengoed kan genieten van de maaltijd en gezelligheid aan tafel.

Samen genieten van de maaltijd

Aanmelden

Wie vaak alleen eet, maar wel houd van samen eten, mooie of interessante gesprekken wil voeren en graag nieuwe contacten opdoet? Heeft iemand een plekje vrij aan de eettafel en vind het juist leuk dat er regelmatig iemand aanschuift aan tafel aanschuift en gezellig mee-eet?

Aanmelden kan vanaf vandaag.

Een gastgezin of gast kan zich opgeven bij Francien Oud, tel. 06-10578370 of Elly van Kempen, tel. 06-13437189.