…EuroParcs Resort De Rijp heeft in de volksmond de bijnaam ‘Tweede Zaanse Schans’…
…EuroParcs Resort De Rijp heeft in de volksmond de bijnaam ‘Tweede Zaanse Schans’… (Foto: )

Open dagen bij EuroParcs Resort De Rijp met Hemelvaart

DE RIJP- EuroParcs Resort De Rijp opent tijdens het Hemelvaartsweekeinde de deuren voor investeerders. Investeerders kunnen gedurende het gehele weekend, van donderdag 20 mei tot en met zondag 24 mei profiteren van interessante investeringskortingen. Check hiervoor de advertentie van EuroParcs elders in deze krant.

Open met Helemvaartsweekend

Investeren in een vakantiewoning was al interessant: de rendementsvooruitzichten zijn de afgelopen jaren steeds meer verbeterd volgens Joeri van Duuren, Marketing Manager bij EuroParcs. ,,Veel mensen weten dat niet, maar de markt voor vakantiewoningen is eigenlijk meegelift in de slipstream van de reguliere woningmarkt. Het is een robuuste markt. Zoals reguliere woningprijzen ondanks het bijzondere voorjaar verder zijn gestegen geldt datzelfde voor de recreatiemarkt.”

Interessante kortingen

Waarbij vakantiewoningen ten opzichte van reguliere huizen enkele belangrijke voordelen hebben volgens Van Duuren: ,,Ten eerste heb je geen gedoe om huurders te vinden. EuroParcs ontzorgt je daar van A tot Z in. Wij houden toezicht en handelen administratief alles af. Ten tweede word je als eigenaar ook geheel ontlast met de schoonmaak én het klein onderhoud. Ten derde word je als eigenaar ontzorgd met de pr en marketing. Ten vierde beschikt elk van onze resorts, ook Resort De Rijp, over tal van voorzieningen. Denk aan een restaurant, snackbar, indoor en outdoor speelvoorzieningen, een binnen- en buitenzwembad en ga zo maar door. Dit is een interessant gegeven nu het toerisme jaar in jaar uit toeneemt in Nederland, de wetgeving voor toeristen in Amsterdam steeds strenger wordt en Nederlanders door de coronacrisis hun eigen land herontdekken. Wij verwachten de komende jaren een flinke stijging van het toerisme,

EuroParcs biedt bovendien kandidaat-investeerders niet alleen de vakantiewoning maar ook de grond te kopen wat nog meer zekerheid biedt voor de korte én lange termijn. Het zegt veel over het vertrouwen dat men heeft in de onderneming dat het familiebedrijf in enkele jaren tijd verdrievoudigd is in omvang. EuroParcs heeft nu vijftien resorts in eigendom, voornamelijk in Nederland.