E-bike testdagen bij Maikel de fietsenmaker.
E-bike testdagen bij Maikel de fietsenmaker. (Foto: aangeleverd)

E-bike testdagen bij Maikel de fietsenmaker

SINT MAARTEN - Maikel de fietsenmaker is geen gewone fietsenmaker, want hij doet het nèt even anders. Zo komt hij je fiets kosteloos halen en brengen als er iets mis mee is. Service van de zaak. Als je de fiets zelf komt brengen krijg je een goeie bak koffie. Samen met zijn vrouw Saskia en de twee professionele fietsenmakers Erick en Michael ontvangt hij je graag in zijn sfeervolle winkel in Sint Maarten.

Kom uitgebreid fietsen testen

Op 22 en 23 mei is een bezoek zeer de moeite waard. De E-bike specialist van de regio houdt dan namelijk de zogenaamde E-bike testdagen waarbij op alle topmerken vertegenwoordigd zijn.

Lichtste E-bike ter wereld

Ook heeft Maikel de fietsenmaker als een van de eersten de lichtse e-bike ter wereld in huis! Deze weegt slechts 17.4 kg inclusief accu de Specialized Vado SL.

Actiepakketten/aanbiedingen

Tijdens de E-bike testdagen heeft Maikel de fietsenmaker diverse actiepakketten samengesteld die zeer de moeite waard zijn (zie advertentie in deze krant). Uiteraard worden ook in dit bedrijf alle maatregelen volgens de RIVM richtlijnen gehandhaafd. Kom dus met een gerust hart naar de Rijperweg 48A in Sint Maarten voor het ultieme E-bike plezier!


Zie ook: www.maikeldefietsenmaker.nl