Wat een luxe biedt zo'n camper vandaag de dag! Uiteraard zijn de pronkstukken veilig te bezichtigen.
Wat een luxe biedt zo'n camper vandaag de dag! Uiteraard zijn de pronkstukken veilig te bezichtigen. (Foto: aangeleverd)

Kampeercentrum De Jong extra geopend

REGIO - "Met de camper ga je en sta je waar jezelf wilt en ben je tevens volledig zelfvoorzienend. Je eigen bed, keuken, toilet en douche met heerlijk warm water heb je zelf bij je. Campers zijn er echter in vele soorten , maten en modellen", aldus Kampeercentrum De Jong. In de showroom in Hillegom De Zilk zijn alle soorten campers te vinden. Nieuw en als betrouwbare Bovag occasions.

Zowel de ANWB als de NKC maakt elk jaar de Camper van het jaar bekend. In de showroom van De Jong staan de winnaars van de verkiezing Camper van het Jaar. Zowel die van 2019 als 2020. "Bij een winnaar denkt men heel snel aan zeer luxe en een hoger prijsniveau. De Hymer BMC I, BMC T zijn absolute toppers en bieden het allerbeste van de fabrikanten Hymer, Mercedes en Al-Ko. De Bürstner Lyseo M dankt de prijs echter door de sterke Mercedes achterwielaandrijving én het vernieuwende design van Bürstner. De Carado T 338 is een camper in het opstapsegment en heeft het predicaat Camper van het jaar 2020 bij de NKC. De doordachte indeling onder de zeven meter, het goede rijcomfort en de kwaliteit in het instapsegment waren voor vak- én publieksjury doorslaggevend." Oriënteren kan op www.dejongrecreatie.nl oriënteren maar is ook van harte welkom in de ruime showroom. Die is ook extra open op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Naast campers biedt De Jong een zeer grote keuze aan caravans en een kampeer- & outdoorwinkel van ruim 2.200 m2.

Heerlijk de wereld verkennen met de camper, kun je iets mooiers voorstellen?