Kom ook weer Slenderen bij Slender You Schagen.
Kom ook weer Slenderen bij Slender You Schagen. (Foto: pr )

Slender You Schagen mag weer open

SCHAGEN - "We mogen eindelijk weer open, op woensdag 1 juli mag iedereen weer komen. Het is zeker niet helemaal eerlijk geweest dat we zo lang dicht moesten blijven.Maar we zijn te blij om nog met modder te gaan gooien of de “daders” te noemen," vertelt de eigenaar van Slender You Schagen.

"In de periode dat we dicht geweest zijn hebben we alles in de salon opgeknapt, de banken op juiste afstand van elkaar geplaatst en alles “veilig”gemaakt, voor zover dat nu nodig is. Heel veel mensen met een medische indicatie of leeftijd’s klachten hebben het behoorlijk zwaar gehad. Niet bewegen als je klachten hebt en afhankelijk bent van onze bewegingsbanken, die het lichaam geheel onbelast laten bewegen, is heel erg moeilijk.

Meer medicijnen, vochtophoping, pijn etcetera zijn veel gehoorde klachten van onze klanten. Het is dan ook heel fijn voor de klanten en ons dat Slender You Schagen woensdag 10 juni eindelijk weer haar deuren mocht openen voor mensen met medische indicatie. Wat een blije gezichten hebben we gezien, de rust en het vertrouwen dat de bewegingsbanken hun pijn en belemmeringen weer konden wegnemen is groots aanwezig."

Na een week kan de eigenaar vaststellen dat de klanten zich veilig voelen en de rust en fijne sfeer weer hebben opgepakt.

"We hebben, in deze te lange sluitingstijd, mogen constateren dat we een bedrijf zijn waar de bewegingsbanken voor velen het leven een stuk aangenamer maken. Ze helpen jong en oud de spieren soepel houden, vocht af te drijven en de doorbloeding en lymfatisch systeem optimaal te laten werken. Dit alles om o.a. alle afvalstoffen, die vaak een belasting voor het lichaam zijn, af te voeren."

Slender You Schagen, Dorpen 14e, Schagen tel 06-24349218