Blik op de boerderijwinkel van by Broersen die altijd goed bezocht wordt
Blik op de boerderijwinkel van by Broersen die altijd goed bezocht wordt (Foto: pr)

Proef en beleef de zomer by Broersen

WARMENHUIZEN- De lente- en het aspergeseizoen zijn voorbij en dit betekent het begin van de zomer by Broersen! In de boerderijwinkel kun je kennismaken met al het lekkers wat de zomer ons allemaal te bieden heeft. Ook voor een leuke binnen- of buitenbeleving zit je by Broersen goed!

Sem Broersen vertelt namens het familiebedrijf: ,,Naast onze zomerkoninkjes zijn er verschillende soorten zachtfruit van Hollandse bodem verkrijgbaar in onze boerderijwinkel. Denk aan blauwe bessen, frambozen, bramen, witte bessen, rode bessen etc. Vanaf deze week zijn daar ook de kersen aan toegevoegd.

Naast al dit heerlijke fruit is het assortiment ook aangevuld met producten van andere boeren en telers. Zo verkopen wij de zuivellijn van ZUCO en maken zij ook lekkere producten van onze aardbeien. Blijf de winkel bezoeken om dit te proeven! De kaas van Klaver Kaas maakt evenals de verse knoflook van Biesheuvel nu enkele weken onderdeel uit van ons assortiment! De komende weken zullen er nog meer lokale producten aan het assortiment worden toegevoegd.”

Beleef!

Inmiddels staat de zelfpluktuin helemaal in bloei by Broersen. Sem Broersen: ,,Neem gerust vrijblijvend een kijkje in onze tuin, waar naast bloemen en allerlei bessen ook onze geiten en kippen verblijven. Op dit moment kun je al volop een eigen veldboeket samenstellen en ook de fruitbomen geven de eerste vruchten. Voor binnenkomst bij de winkel staat een bord wat er die dag te plukken is. De borden in de tuin maken u wegwijs naar onze verschillende soorten kleinfruit.”

Het zelf aardbeienplukken gaat met de ingang van de zomervakantie op 6 juli van start. Houdt de website in de gaten voor verdere updates: www.bybroersen.nl