Private shopping bij FietsService Schagen. (Foto: PR)
Private shopping bij FietsService Schagen. (Foto: PR) (Foto: )

Private shopping bij FietsService Schagen

SCHAGEN - Patrick Venema van FietsService Schagen gaat klanten op afspraak ontvangen in de winkel. De werkplaats is wel de hele dag geopend. Om klanten de mogelijkheid te bieden een fiets te kopen, biedt hij Private shopping aan. “Ik denk dat dit een goede manier is om tijdens deze corona-crisis op een verantwoorde manier aan verkoop te kunnen blijven doen.”

De afgelopen weken is het helaas rustiger geworden in de winkel, maar zoals zo vaak: als er mensen fietsen komen bekijken zijn het vaak meerdere families tegelijk. "Om volgens de regels 1,5 meter afstand fietsen te kunnen bekijken en op het gemak een goed advies te krijgen gaan we dit op afspraak doen. Na een telefonische afspraak plannen we gemiddeld een uur per klant, u kunt ons bereiken op 0224-227171 of 06-22202320 (ook Whats App). De winkel staat vol met de nieuwste 2020 modellen en nog wat actiemodellen van 2019."

Om het bezoek aan de werkplaats zo kort mogelijk te houden vraagt Venema om telefonisch of per mail een afspraak te maken via: info@fietsserviceschagen.nl. "Op deze manier kunnen we van tevoren noteren wat er moet gebeuren aan uw fiets en mocht u een leenfiets nodig hebben kunnen we die alvast klaarzetten. Mocht brengen niet mogelijk zijn dan kunnen we in overleg ook de fiets bij u ophalen."

Uiteraard is het ook mogelijk om via de site www.fietsserviceschagen.nl een bestelling te plaatsen. Fietsen worden dan aan huis afgeleverd en op maat afgesteld. "Voordat je een bestelling plaatst hebben we graag telefonisch overleg, want we adviseren graag de juiste maat en type fiets! Bezorgen doen we al jaren in een straal van 15 kilometer om Schagen, indien adres verder is komen we er tegen kleine vergoeding altijd uit."

FietsService Schagen, Molenstraat 34, 1741 GK, Schagen