George van der Velden en Joep Dekker van Agriteam Makelaars en Taxateurs in Noord Holland.
George van der Velden en Joep Dekker van Agriteam Makelaars en Taxateurs in Noord Holland. (Foto: aangeleverd)

Waar staat u over 5 jaar met uw bedrijf ?

Op dit moment is de agrarische wet- en regelgeving volop in beweging inzake stikstof en (milieu)vergunningen. Wat mag er en wat kan er. Voor de agrarische ondernemer een tijd vol vragen over zijn huidige en toekomstige bedrijfsvoering.

George van der Velden en Joep Dekker van Agriteam Makelaars en Taxateurs in Noord Holland begeleiden dagelijks agrariƫrs die bezig zijn hun bedrijf te verkopen of uit te breiden. Bij de verkoop of aankoop van een bedrijf zijn de aanwezige vergunningen en de bestemming grotendeels bepalend voor de toekomst. Het in kaart brengen daarvan is een onderdeel van een verkoop- of aankoopproces.

Begin op tijd

Voor ondernemers die erover denken om het bedrijf in de toekomst te verkopen is een goede planning belangrijk. Vooral als de verwachting is dat de agrarische bestemming in de toekomst gewijzigd zou moeten worden in bijvoorbeeld een woonbestemming, is het verstandig dit een aantal jaren daarvoor al in kaart te brengen en zonodig de bestemmingsplanwijziging reeds door te voeren. De makelaars kunnen u hierbij ondersteunen en begeleiden.

Bij Agriteam makelaars en taxateurs kunt u zowel bij aankoop als bij verkoop terecht voor begeleiding van deze processen.

Taxatie en waarde

Ook voor een goede taxatie zit u goed bij Agriteam makelaars en taxateurs. Tegenwoordig verwachten banken, accountants, notarissen en de fiscus een taxatierapport dat goed is onderbouwd en voldoet aan de voorwaarden van het Nederlands Register voor Taxateurs (NRVT). Zowel Joep Dekker als George van der Velden zijn gecertificeerd om deze taxaties uit te voeren.

Op de website van Agriteam Makelaars en Taxateurs vindt u een groot aanbod van agrarische objecten door het gehele land. In totaal zijn meer dan 20 makelaars actief bij Agriteam. Een landelijk makelaarskantoor met mensen die uw regio goed kennen en weten wat er speelt. Voor een vrijblijvend gesprek over de toekomst van uw bedrijf, ontvangen Joep Dekker en George van der Velden u graag op het nieuwe kantoor aan de Wieder 8D in De Goorn. Dit kantoor ligt centraal voor de provincie Noord Holland. Uiteraard zijn zij ook bereid om bij u thuis langs te komen om uw plannen te bespreken. Voor een afspraak belt u 072- 503 97 97 of mail noordholland@agriteam.nl.