Arjan Groet met de nieuwe Peugeot 2008 in de speciaal afgezette ruimte
Arjan Groet met de nieuwe Peugeot 2008 in de speciaal afgezette ruimte (Foto: aangeleverd)

Private shopping bij Groet Auto!

NOORDKOP- ,,Als familiebedrijf onderscheidt Groet Auto zich juist in crisistijd door de hoge mate van betrokkenheid bij medewerkers en klanten." Veelzeggende woorden van Arjan Groet van Hyundai-, Peugeot- en Opel-dealer Groet Auto. Het bedrijf heeft in coronatijd nog meer de daad bij het woord gevoegd door private shopping in de Noordkop te introduceren.

Auto kopen met nul kans op coronabesmetting

Dit houdt in dat klanten op afstand, via www.groetauto.nl, hun ideale auto zoeken. Staat die er niet bij, dan kan via telefoon, mail of social media aangegeven worden wat de gewenste auto wel is. ,,Wij gaan dan ervoor zorgen dat wij die auto vinden, bestellen en klaar zetten", vertelt Groet. Dat houdt in: in een speciale afgeschermde ruimte in de showroom. ,,Uit gezondheidsredenen komen klanten bovendien binnen via een aparte ingang", vertelt hij. ,,Zij kunnen de auto bewonderen én aanraken zonder risico, want uiteraard zijn alle benodigde beschermingsmiddelen aanwezig."

Droomvoertuig

Na die eerste emotie van geluk kan de autoliefhebber met zijn droomvoertuig naar huis rijden om aan de rest van het gezin te laten zien. Wanneer hij of zij en de partner het eens zijn over de aanwinst, kan de koop in de speciale afgeschermde ruimte bekrachtigd worden. Groet Auto zet vervolgens de puntjes op de i en levert de auto thuis bij de klant af.

Gezondheid

De achterliggende reden van het concept van private shopping is uiteraard de zorg van het bedrijf om de gezondheid van eenieder. Daarom geldt deze service, die gezien kan worden als het summum van persoonlijke dienstverlening, zowel voor mensen die een nieuwe auto als een occasion willen kopen. Wie voor dat laatste kiest ontvangt duizend euro extra inruil bovenop de taxatiewaarde of minimaal duizend euro voor de auto waarin hij of zij nu rijdt.

Private shopping

Private shopping wordt toegepast op zowel de vestiging aan de Kievitstraat 18 in Den Helder als De Witte Paal 329 in Schagen, maar er geldt wel een kleine uitzondering hierop: wie een nieuwe Opel wil kan alleen in Schagen terecht.

Op www.groetauto.nl staat het aankoopproces in een 6-stappenplan beschreven.