Introductieshow bij AudioAanZee.
Introductieshow bij AudioAanZee. (Foto: aangeleverd)

Introductieshow bij AudioAanZee

DEN HELDER - Bij AudioAanZee staat zaterdag 7 maart van 11.00 tot 16.00 uur een introductieshow van de Cambridge Audio CX serie op het programma. Ter gelegenheid van de lancering van deze prachtige nieuwe serie is de importeur Dimex aanwezig bij AudioAanZee.

De CX serie bestaat uit: CXA61 geïntegreerde versterker van 2x60 Watt, €899,-, een CXA81 geïntegreerde versterker van 2x80 Watt, €1199,-, een CXN V2 netwerkspeler, €1099,- en een CXC V2 CD loopwerk/transport, €599, Kenmerkend voor Cambridge Audio is dat ze niet werken met klasse-D technieken maar vasthouden aan klasse A/B versterking en dit verder hebben doorontwikkeld. De CXN netwerkspeler ontvangt de laatste jaren de best buy award van What Hifi. De CXA81 is product van het jaar 2019 geworden bij What Hifi.

Deze fraaie serie wordt bij AudioAaZee gedemonstreerd met Acoustic Energy speakers, Monitor Audio speakers en Dali speakers. Tijdens deze show is er gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe producten zoals bv de NAD M10, een High End versterker, streamer en DAC in één kleine elegante verschijning. Importeur Dimex vertegenwoordigt ook de Bonn N8 netwerk switch van Silent Angel. Deze Audiofiele switch verbetert de audiokwaliteit met streamen aanzienlijk en is voor High End begrippen betaalbaar, €395,- Deze switch gebruikt AudioAanZee uiteraard ook.

Actie

Tijdens de show op 7 maart is er een speciale actie: bij aankoop van een Cambridge Audio component ontvangt men gratis een hoogwaardige voedingskabel t.w.v. €79,-

AudioAanZee te Den Helder is gevestigd aan de Achterbinnenhaven 110. Gratis toegang en gratis parkeren voor de deur. info@audioaanzee.nl 06-40361998. Zie ook www.audioaanzee.nl