Met de producten van Ambiance onbezorgd op je terras of balkon genieten van het buitenleven.
Met de producten van Ambiance onbezorgd op je terras of balkon genieten van het buitenleven. (Foto: aangeleverd)

Goede sfeer door Ambiance Van Brederode

(Advertorial)

DEN HELDER - Als straks de lente begint trekt men massaal naar buiten om tuin en terras weer klaar te maken voor het buitenseizoen. Na het verwijderen van de groene aanslag, snoeien, aanplanten en het klaarzetten van de tuinmeubels is de tuin weer klaar voor gebruik, maar mist vaak nog wel een warme en uitnodigende sfeer. Bij Ambiance Van Brederode Den Helder weten ze precies hoe zowel binnen als buiten een goede sfeer gecreëerd kan worden.

Onbezorgd op terras of balkon genieten van het buitenleven

Dat ze bij Ambiance Van Brederode weten hoe je sfeer maakt, merk je direct als je showroom binnenloopt. Wanneer je de ruime showroom binnenkomt zie je direct een uitgebreid assortiment zonneschermen en terrasoverkappingen. Deze zijn op ware grootte uitgevoerd en voorzien van luxe opties zoals verlichting en verwarming die je vaker en langer van het terras laten genieten. Daarnaast zijn de producten aangekleed met een comfortabele loungeset of eettafel waardoor je jezelf al direct een zwoele zomeravond met vrienden ziet doorbrengen. Door de ruime keuze uit opties, kleuren en doeken wordt de klant geholpen om het product helemaal op hun eigen wensen en leefsituatie af te stemmen.

Met de producten van Ambiance kun je onbezorgd op je terras of balkon genieten van het buitenleven. Van Brederode geeft je graag inspirerende ideeën en uitleg over de uitgebreide mogelijkheden. De laatste jaren is de trend dat mensen steeds meer zélf willen bepalen wanneer ze gebruik maken van hun terras. Bij Ambiance Van Brederode zijn ze daarvoor aan het juiste adres!

Diverse opties

Een zonnescherm, helemaal wanneer deze voorzien is van een waterdicht doek, kan prima tegen een regenbuitje. Maar wanneer je groter, sterker of weerbestendiger wil zijn er diverse opties die tussen zonwering en terrasoverkapping inzitten. Een zonweringdoek, PVC-vouwdak of dak bestaande uit kantelbare aluminium lamellen bieden de mogelijkheid de zon toe te laten op het terras of juist een volledig windvast en waterdichte overkapping te creëren. Doordat een stevige aluminium constructie de basis van deze patiodaken vormt is het mogelijk een zeer groot oppervlak te overspannen en deze systemen aan het huis of volledig vrijstaand te plaatsen. Naast deze ruime collectie zonneschermen en overkappingen heeft Van Brederode ook voldoende keuze wat betreft verticaal zonwering. Denk aan screens, rolluiken en buiten jaloezieën. Kortom; voor ieder én elke situatie wat wils.

Ambiance Van Brederode is gevestigd aan het Ravelijncenter 1 in Den Helder. Zie ook: www.thuisin.nl