Aan het werk in De Groene Vecht.
Aan het werk in De Groene Vecht. (Foto: Aangeleverd)

Open dag over wonen, welzijn & werken bij Zorggroep Tellus

DEN HELDER - zaterdag 21 maart staan de deuren van zorgcentrum De Groene Vecht (Vechtstraat 250 te Den Helder) open voor iedereen! Tussen 10.00 en 16.00 uur is er van alles te beleven op het gebied van wonen, welzijn én werken bij Tellus!

Alles over zorg- en welzijnsaanbod

Gedurende de dag is er van alles te beleven. Er staan diverse informatiestands met alle informatie over het wonen op de locaties, werken en leren en de zorg- en welzijnsdiensten. Er wordt elk half uur een rondleiding gegeven, langs diverse appartementen, de keuken, het restaurant en langs personeelsruimtes. Het team van personeelszaken vertelt alles op het gebied van werken bij Tellus in de teams of als vrijwilliger.

Proeverijtjes

Wat kun je allemaal doen tijdens de open dag? In de ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur zullen er diverse lekkernijen gebakken worden en
's middags tussen 11.30 en 13.00 uur zijn er heerlijke proeverijtjes vanuit de keuken. Van 14.00 tot 16.00 uur worden er diverse creatieve workshops georganiseerd. Deze workshops zijn geheel gratis. Indien u een financiële bijdrage wilt geven, dan wordt dit gebruikt voor een uitje van de bewoners met de Jordaanboot in Amsterdam.

Rad van Avontuur

De gehele dag door draait het Rad van Avontuur op volle toeren. Zo zijn er mooie prijzen te winnen zoals een fotoshoot bij een fotograaf en diverse cadeaubonnen van ondernemers uit Den Helder. De opbrengsten van het Rad van Avontuur gaan tevens naar een dagje weg met de Jordaanboot. De bloeddruk kan worden gemeten en de bloedsuiker worden geprikt. Tussendoor kan de duofiets van Tellus getest worden en in de brasserie staat een kop koffie of thee klaar met wat lekkers.

Werken bij Tellus

Werkzoekenden, vrijwilligers en vakantiewerk zijn welkom bij Tellus. De open dag is dit jaar speciaal voor werkzoekenden, die een baan in de zorg ambiëren of die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Denk dan bijvoorbeeld aan werken in één van de zorgteams of in het facilitaire team.

Ook als vakantiekracht kun je deze zomer werken bij Tellus! Over alle functies geeft het team van Tellus graag verdere uitleg tijdens de open dag. Daarnaast is er tijdens de open dag gelegenheid om informatie in te winnen over vrijwilligerswerk bij Tellus.

Sfeer proeven

Zoek je nog een leuke baan in de zorg of wil je gewoon eens de sfeer komen proeven in De Groene Vecht? Je bent van harte welkom tijdens de open dag.