Het Coronavirus zorgt voor drama.
Het Coronavirus zorgt voor drama. (Foto: Pixabay.com)

'Normaliter is De Brink het bruisend hart'

Vervolg van voorpagina.

Trieste aanblik

In verband met de corona-maatregelen is Sociaal-Cultureel Centrum De Brink tot en met 1 juni gesloten en zo nodig langer. Ook De Brink volgt daarin vanzelfsprekend de maatregelen die de overheid afkondigt.

Dit betekent dat alle bijeenkomsten, activiteiten en cursussen zijn afgelast, zoals het Korenfestival, het optreden van Blue Star, het toneelstuk van Rein Genoegen en de kunstlezing van Martijn Pieters gingen en gaan niet door. Ook alle reguliere activiteiten zijn in elk geval tot 1 juni afgelast.

Het is een trieste aanblik. De Brink, dat normaliter ‘het bruisend hart van Obdam’ is, zo stil en verlaten te zien. Vrijwilligers en beheerders zitten thuis. Het bestuur en de activiteitencommissie zijn echter achter de schermen druk bezig om maatregelen te nemen, deze bekend te maken en te bezien of de evenementen verplaatst kunnen worden.

Alle informatie wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd via de website van De Brink (www.debrinkobdam.nl) en haar Facebookpagina, zodat de bezoekers zo snel mogelijk op de hoogte zijn.

Bestuursvoorzitter Peter Homan: "Dat is wat we momenteel kunnen doen en dat proberen wij, met elkaar, zo goed mogelijk te doen. Verder hopen wij dat al onze medewerkers en bezoekers gezond mogen blijven. Denk om jezelf en anderen!


Door het Coronavirus zitten veel mensen thuis. Steek een hand uit aan degenen die hun huis niet kunnen verlaten.