Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Verrassende Paasshow bij de Schakel wonen en slapen

(Advertorial)

DEN HELDER - Hoewel het coronavirus ons allemaal treft, zijn er aangescherpte maatregelen genomen in onze showroom om de Paasshow van dit jaar toch in een aangepaste vorm door te laten gaan.

De Paasshow van dit jaar staat in het teken van volop nieuwe collecties, nieuwe kleuren en nieuwe materialen.

Met het nieuwe programma Arizona van Happy@Home presenteert de Schakel een landelijk en eigentijds programma welke ter introductie nu extra aantrekkelijk geprijsd is. De Casablanca relaxbank met verstelbare hoofdsteunen zorgt voor een moderne uitstraling en een comfortabel zitcomfort en is in vele mooie stoffen en leer verkrijgbaar.

Ook velourstoffen worden steeds meer toegepast, waaronder nu ook op de zeer fraai gestoffeerde boxspring York van Serta. Serta boxsprings zijn kenmerkend voor het ligcomfort en worden toegepast in vele grote Hotelketens zowel in Nederland als de gehele wereld.

Heerlijke relaxen

Banken met een elektrisch verstelbaar relaxdeel worden steeds slanker, maar ook betaalbaarder. De Schakel is nu ook exclusief dealer geworden van Max Divani. Italiaanse designmeubelen en presenteert diverse modellen, waaronder ook hoekbanken met een relaxelement, zowel in stof als in leer. Heerlijk relaxen samen op de bank en nu ook zeer aantrekkelijk geprijsd met 10% korting op de complete Max Divani collectie.

Keramiek als materiaal voor tafelbladen wordt steeds interessanter. Het is zeer praktisch, kan goed tegen warmte, water en verkleuring en behoeft geen onderhoud. Het aanbod wordt ook steeds breder in diverse prijscategorieën. De nieuwste ontwikkeling is keramiek met een houtstructuur en wordt gepresenteerd op de uitschuifbare eetkamertafel Wood, (afmeting 180-280 x 100 cm) voor maar € 1259,-!

Holland Haag pakt uit met een verfrissende nieuwe collectie gordijnen en heeft als Paasactie 15% korting op de gehele collectie. U maakt het thuis nog sfeervoller met een mooi gordijn!

Paasaanbiedingen

Tijdens de paasshow tot en met 13 april zijn er diverse paasaanbiedingen en de klant ontvangt 10% van zijn aankoopbedrag als waardecheque voor een volgende aankoop, of 5% korting op de gehele collectie (kijk op de website voor alle informatie en de voorwaarden). Zie www.deschakelwonen.nl/paasshow voor de gehele collectie en de paasaanbiedingen.
Zondag 5 april is de Schakel geopend van 12.00 tot 17.00 uur! Tweede paasdag is de Schakel geopend van 11.00 tot 17.00 uur en iedereen is van harte welkom. De Schakel wonen en slapen, Ravelijncenter 4 in Den Helder.