Handen in het haar; mensen werven in coranatijd

REGIO - Ik ben een paar weken geleden kaal gegaan. Normaal gesproken is mijn bos haar er eentje van rijkdom. Een vlaggenschip om trots op te zijn (hier, ik heb het gezegd). Ik heb het dus ook zo lang mogelijk uitgesteld om drastisch in te grijpen in de uitwassen die bovenop mijn hoofd gebeurden…

Maar uiteindelijk moest het toch maar. Ik wilde het niet, maar helaas wist ik toen nog niet waar ik aan toe was, dus koos ik voor rigoureus snijden. Niks mis met mijn korte koppie, maar het leven is toch net even minder sprankelend omdat het niet mijn eigen keuze is. 'Corona made me do it'.


En dit gevoel zet zichzelf overal voort en het is vooral goed te voelen op de arbeidsmarkt. Waar de trein twee weken geleden nog mooi door denderde (we zaten echt wel in een flow), begint het nu toch allemaal snel vaart te minderen. Dus… de hand gaat op de knip en de uitwassen worden weg getrimd. Begrijpelijk. Niemand weet waar 'ie aan toe is.

'Als je een klein lichtje ziet gloren aan de horizon is het de investering waard'

Kansen

Maar, voor de dapperen onder ons: er liggen hier zeker kansen! Want waar zes weken geleden die monteur WTB gewoon niet te vinden was, lukt dat nu misschien wel. Ik begrijp de terughoudendheid hoor. Maar als je nou ook maar een klein lichtje ziet gloren aan de horizon is het wellicht de investering waard. Wanneer je dit aangaat via een uitzendconstructie (bij voorkeur via ons, Flexxend) betaal je wel wat meer, maar je zit niet meteen vast aan je personeel. En stel nou dat het wel gaat, dan wordt het werk toch maar mooi gedaan. Dus win/win/win: jij blij, zij blij, wij blij.


Wil je over de mogelijkheden praten? Bel me dan even op via 0228-543987. Kom ik ook weer eens onder de mensen.


Martijn, Flexxend