Mieke met haar zoon Tommie die - op freelance basis - ook in de woninginrichting werkzaam is als stoffeerder.
Mieke met haar zoon Tommie die - op freelance basis - ook in de woninginrichting werkzaam is als stoffeerder. (Foto: JB/RM)

Vista & Star neemt maatregelen serieus

DEN HELDER - Zoals de meeste inwoners van Den Helder inmiddels weten is Vista & Star een uitstekend adres op het gebied van laminaat, vinyl, pvc, karpet, binnen- en buitenzonwering of vitrage. In deze barre tijden van het coronavirus gaat de service van Vista & Star gewoon door, maar wél met de juiste maatregelen.

Service blijft - op gepaste afstand - van kracht

Omdat onze winkel niet groot is, nemen we de maatregelen die het kabinet ons heeft opgelegd, uitermate serieus", zegt eigenaresse Mieke Vilt-Starrenburg.

Doekjes

"Iedereen weet dat we minimaal anderhalve meter afstand moeten bewaren. Verder liggen er voor de klanten desinfecterende doekjes klaar op de toonbank en als er drie mensen in de winkel zijn gaat de deur dicht. Klanten kunnen dan eventueel wachten tot men weer naar binnen kan, maar kunnen ons ook bellen via 06-51940941. Sowieso kunnen mensen ons bellen voor het maken voor een afspraak op maandag, dinsdag en woensdag. Dit omdat wij normaliter geopend zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op de eerste dagen van de week weten klanten zeker dat er niemand anders in de winkel is."

Ondanks de coronacrisis gaat de service van Vista & Star onverminderd door. Mieke: "Onze stoffeerders meten alles bij de klant thuis in en zorgen ervoor dat alles pico bello wordt afgeleverd, gelegd en geïnstalleerd. Uiteraard op gepaste afstand en dat vragen we ook van onze klanten. Dus ik zou willen afsluiten met: blijf gezond. pas op elkaar en denk vooral om die afstand!"

Vista & Star is gevestigd aan de Polderweg 9. Zie ook de Facebookpagina.