Afbeelding
(Foto: Fotografie Robert van Tongeren)

Paasshow bij de Schakel wonen en slapen

(Advertorial)

DEN HELDER - Het coronavirus treft ons allemaal, vandaar dat er aangescherpte maatregelen zijn genomen in onze showroom om de Paasshow van dit jaar toch in een aangepaste vorm door te laten gaan. U bent dan ook van harte welkom en op onze website vindt u alle informatie.

Tweede paasdag geopend: verrassend aanbod

De Paasshow van dit jaar staat in het teken van volop nieuwe collecties, nieuwe kleuren en nieuwe materialen. Met het nieuwe programma Braspa presenteert de Schakel een landelijk en eigentijds programma in massief eiken in twee warme kleuren en is nu zeer aantrekkelijk geprijsd. (4-deurs dressoir voor € 849,-). Blauw is ook dé kleur voor dit voorjaar en wordt op diverse meubelen toegepast, zoals onder andere op dit soort armstoelen. Er mag weer kleur in het interieur, zoals de nieuwe kleuren groen, geel, blauw en nog steeds cognac. Warme kleuren die zich heel goed laten combineren binnen diverse meubelstijlen. De M Line Multi Motion bedset heeft bijvoorbeeld zo’n frisse kleur en nu met de matrassenactie (15% korting op iedere matras) van M Line is deze zeer aantrekkelijk geprijsd.

Betaalbaar

Banken met een elektrisch verstelbaar relaxdeel worden steeds slanker, maar ook betaalbaarder. De Schakel is nu ook exclusief dealer geworden van Max Divani. Italiaanse designmeubelen en presenteert diverse modellen, waaronder ook hoekbanken met een relaxelement, zowel in stof als in leer. Heerlijk relaxen samen op de bank en nu ook zeer aantrekkelijk geprijsd met 10% korting op de complete Max Divani collectie.

De Schakel is linnenkastspecialist van de Noordkop en heeft een zeer ruime collectie met de meest verrassende opstellingen in diverse prijsklassen. U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte. Holland Haag pakt uit met een verfrissende nieuwe collectie gordijnen en heeft als Paasactie 15% korting op de gehele collectie.

Paasaanbiedingen

Tijdens de paasshow tot en met 13 april zijn er diverse paasaanbiedingen en de klant ontvangt 10% van zijn aankoopbedrag als waardecheque voor een volgende aankoop, of 5% korting op de gehele collectie (kijk op de website voor alle informatie en de voorwaarden). Op de website vindt men ook de gehele collectie en de paasaanbiedingen.

Op tweede paasdag is de Schakel geopend van 11.00 tot 17.00 uur en iedereen is van harte welkom.

De Schakel wonen en slapen | Ravelijncenter 4 | Den Helder | www.deschakelwonen.nl/paasshow

Afbeelding