Coronavirus gooit ook bij Rondje KleinKunst roet in het eten.
Coronavirus gooit ook bij Rondje KleinKunst roet in het eten. (Foto: Gerd Altmann)

Rondje KleinKunst uitgesteld

DEN HELDER - "Als nieuw bestuur hadden we ons er zo op verheugd: Rondje Kleinkunst op eerste paasdag. Het programma was al helemaal rond, we hadden bijzondere acts geboekt en we stonden in de startblokken om jullie dat te melden, maar daar stak het coronavirus een stokje voor", zegt een teleurgestelde Richard Boerrigter namens de organisatie.

Hij vervolgt: "De situatie is op dit moment erg onzeker en we weten niet of het verbod op evenementen na 6 april van de baan is. Daarom lijkt het ons het beste om Rondje Kleinkunst uit te stellen naar een later moment dit jaar."

Overmacht

We vinden het heel erg jammer, maar dit is overmacht! We gaan hard aan het werk om de artiesten te verplaatsen en een alternatieve datum te zoeken. Zodra we meer weten stellen we jullie uiteraard direct op de hoogte! Vooralsnog gaat het eerste Timorparkfestival (opvolger van Parade op de Kade) op Hemelvaartsdag gewoon door, maar ook dat kunnen we natuurlijk niet garanderen, de veiligheid van onze bezoekers staat voorop. Ook hiervan houden we jullie op de hoogte! Groeten van Richard, Petra, Marloes, Anita, Peter en Kim."