Afbeelding
(Beeld aangeleverd)

The Big Event bij Opel-dealer Groet

(Advertorial)

SCHAGEN – Nieuw zijn betekent knallen met acties. Vertrouwd zijn betekent hoogwaardige kwaliteit leveren. Groet Auto biedt beide. De nieuwe Opel-dealer in de Kop van Noord-Holland, die als Peugeot-dealer al een begrip is in de regio, pakt uit met aansprekende aanbiedingen tijdens The Big Event. Het familiebedrijf geeft van 3 tot en met 8 februari, als dé inruilsensatie van Europa weer plaatsvindt, héél veel voordeel in de Schager vestiging aan De Witte Paal 329. Alsof de uitgegeven eurobiljetten weer voor een belangrijk deel terug wapperen in de handen van de Opel-koper…

Want tel maar uit je winst: tot € 2.000,- euro extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde van de huidige auto…. En naast deze extra inruilwaarde krijgt eenieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof… Voor de Opel Corsa-e en de Ampera-e geldt bovendien een extra inruilwaarde van € 500,- plus een laadpas ter waarde van eveneens €500,-… Verder: wie opteert voor Private Lease ontvangt, wanneer je tot zaken overgaat tijdens The Big Event, € 10,- korting op het maandbedrag gedurende zestig maanden… En alsof dit alles nog niet genoeg is kun je via Opel Finance, bovenop de al zeer gunstige condities tussen 3 en 8 februari, een aantrekkelijke financiering van slechts 3,99% rente krijgen.

Wie 'big' denkt handelt kortom ook 'big'. En dan met een dubbele onderstreping onder het Engelse woord voor groot, want klanten profiteren mogelijk ook nog eens van een verdubbelaar! Eigenaar Arjan Groet: ,, Elke dag zal er een taxatie worden uitgeloot waarbij de gelukkige geen € 2.000-, maar zelfs € 4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om hiervoor in aanmerking te komen, dient men een e-mailadres en adresgegevens achter te laten op www.groetauto.nl."

Waardecheque!

Op dat mailadres kunnen belangstellenden ook een inruil-waardecheque aanvragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode verzilveren wanneer ze hun oude auto bij Groet Auto inruilen. Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens. Arjan Groet: ,,Wie tijdens The Big Event een Opel-model koopt houdt er kortom dankzij alle acties extra lang een fijn gevoel aan over!"

Opel-dealer Groet Auto, Witte Paal 329 in Schagen, telefoon 0224-215844. Zie ook www.groetauto.nl