De Smitveld Ruebist vouwwagen is compact en biedt met twee slaapplaatsen en riante voortent de ideale basis voor een kampeervakantie.
De Smitveld Ruebist vouwwagen is compact en biedt met twee slaapplaatsen en riante voortent de ideale basis voor een kampeervakantie. (Foto: Smitveld)

Smitveld Vouwwagens verhuist naar Heiloo

REGIO - Na ruim twaalf jaar gaat Smitveld vouwwagens verhuizen. Aan de Westerweg 226 in Heiloo is een nieuwe showroom gevonden waar de vouwwagens te zien zijn. Met de verhuizing begint tevens een nieuw hoofdstuk voor Smitveld. Op de locatie in Heiloo komt de focus volledig op de vouwwagens te liggen, dus geen kampeerwinkel meer.

Toen de uitverkoop bij Smitveld Outdoor kampeerwinkel in het najaar begon, kon de zoektocht naar een nieuwe locatie beginnen. Al vrij snel was er een lijstje met panden die geschikt waren. De voormalige showroom van Renault in Heiloo bleek de beste optie. Het pand is uitstekend geschikt om de vouwwagens mooi neer te zetten. Voor de productie, het naaiatelier en de assemblage is ook genoeg ruimte. In Heiloo gaat Smitveld dus door met de vouwwagens, er zijn geen kampeeraccessoires en outdoorartikelen meer te koop.

Smitveld heeft vier prachtige vouwwagens in het assortiment. Het zijn stoere tenttrailers met een klassiek stormtent ontwerp en een vast kuipgrondzeil De vouwwagens kenmerken zich door de hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Het bedrijf komt eind maart in Heiloo op bijna 1.000 m2 te zitten. Een fijne showroom waar alle vouwwagen modellen opgezet kunnen worden en een passende ruimte voor de productie. Maarten Smit is blij dat deze locatie gevonden is. "Al is het een tijdelijke oplossing", zegt Maarten. "Onze ambitie is groter dan deze plek. We zitten vol met ideeën voor innovatie en nieuwe modellen. In de komende twee jaar willen we een nieuw bedrijfspand neerzetten in de regio. De nieuwbouw moet ook passen bij de duurzaamheidsambities van Smitveld. Klimaatneutraal en circulair zijn het uitgangspunt."

Begin april is er een officiële opening gepland. Zie voor meer informatie rond de opening en verhuizing de website www.smitveld-vouwwagens.nl