Afbeelding
Kiest u maar uit, er is genoeg! (Foto: aangeleverd)

Van suikerspin tot kreeft in buffetvorm

ZAANDAM – "Onder meer tapas, sea-food, suikerspin, vers fruit, pizza's, makarons, zalm, tonijn, kreeft, coquilles…eh, moet ik alles opnoemen wat er te vinden is in onze Europese-, Teppanyaki-, Zuid-Amerikaanse en wok-buffetten te vinden is? Dan mag je nog wel even blijven doorschrijven", zegt Justin Ding, eigenaar van de Food Unie, Samsonweg 13C in Wormerveer.

De Zaanstreek is sinds 13 februari een schitterend all-in diner restaurant rijker. Te vinden op het bedrijventerrein Noorderveld, op de eerste verdieping naast de Gamma. "De Food Unie is een wereldrestaurant. Dat wil zeggen dat er een zeer brede keuze is aan gerechten uit alle wereldkeukens. De lekkerste gerechten uit de keukens van China tot Europa, van Zuid-Amerika tot Japan. Je dineert bij de Food Unie voor een vast bedrag met een keuze in twee uur onbeperkt eten en drinken. Of tweeënhalfuur. Inclusief frisdranken, bier, wijn, koffie, thee en luxe desserts."

Smaakbeleving

De keukenbrigade van twaalf man staat garant voor snelle service en hoge kwaliteit. Vier Chinese chef-koks staan garant voor zeer hoge kwaliteit en smaakbeleving van de wereldkeukens. Er is bovendien fors geïnvesteerd in de inrichting van de Food Unie. Op de circa 1400 m2 zijn 550 zitplaatsen gecreëerd. Van tafels voor twee tot schitterende ronde tafels en banken voor families. Prachtige muurdecoraties, mooie sfeerverlichting, luxe materialen tot en met een aparte speelkamer voor de kinderen. Inclusief speeltoestellen en ballenbak. Tot in de kleinste details is het concept uitgewerkt. "Alleen de entree op de begane vloer moet nog mooier, maar daar wordt aan gewerkt", zegt Justin.

Dranken zijn te bestellen bij de bartender en verkrijgbaar bij de grote bar die centraal in de zaak staat. Met in de muur weggewerkt de grootste en veiligste 'open haard' van de Zaanstreek! "We werken met een zelfbedieningssysteem. Onze gasten kunnen aan de buffetten zelf hun keuzes maken en meenemen. Alles is inclusief, behoudens binnen- en buitenlandse gedistilleerde alcoholische dranken. Daarvoor werken we met een muntensysteem. Die zijn bij onze kassa verkrijgbaar", licht Justin Ding toe.

Kennismakingsactie

De Food Unie is zeven dagen per week van 16.30 tot 22.00 uur geopend. Wie tot en met 20 maart kennismaakt met dit wereldrestaurant van hoge klasse, krijg vijf euro korting op de all-in dinerprijzen. "En vergeet niet onze verjaardagactie: wie met minimaal vier man op de geboortedag zelf bij ons komt eten, ontvang 50% korting", besluit Justin Ding. Zie verder www.fooduniewormerveer.nl

Afbeelding