Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

'Omfiets-sushi' van Ayumi in Den Helder

DEN HELDER - "Omfiets-sushi", zo wordt de sushi van Ayumi Sushi&Bento in Amsterdam in recensies ook wel genoemd.

Alles voor een scherpe prijs!

Die uitstekende sushi is sinds februari ook verkrijgbaar in Den Helder. Het afhaalrestaurant heeft namelijk een eigen sushibar in Winkelcentrum Marsdiep: Sushibar Ayumi. Altijd vers gemaakt van de beste ingrediƫnten, en dat alles voor een scherpe prijs!

De nieuwe buren van AH Marsdiep hebben een goede naam in de hoofdstad. Strakke sushirollen, verse producten en met aandacht voor detail: Ayumi is een begrip. De kok heeft al meer dan twintig jaar in een Japanse keuken gewerkt en heeft sinds 2011 zijn eigen goedlopende sushizaak in de Watergraafsmeer. Vanaf die locatie wordt de sushi meerdere malen per week in Den Helder geleverd.

In het assortiment bij de sushibar aan de Marsdiepstraat zijn verschillende soorten sushi verkrijgbaar. Denk aan de maki's (de bekende opgerolde sushi met rijst en zeewier), nigiri (rijst met een vers ingrediƫnt erop) en sashimi: de gesneden rauwe, verse vis.

Verse producten en met aandacht voor detail

De sushi is aantrekkelijk verpakt in een box, zodat ze gemakkelijk mee naar huis te nemen zijn. Want deze lekkere sushi wil je natuurlijk zo snel mogelijk kunnen opeten!

Meer informatie

Sushibar Ayumi in Winkelcentrum Marsdiep is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 12.00 tot 20.00 uur.