Regilio met een jeugdige bewonderaar.
Regilio met een jeugdige bewonderaar. (Foto: aangeleverd)

'Het kickboksgala staat als een huis!'

Vervolg van de voorpagina.

Zo staat Gino Girbaran tegenover Yannick Vliet, mag Dima Glevka uit Portugal zich meten met mijn zoon Regilio van den Ent en strijdt Olivier Langlois Ross tegen Jimi van Oeveren. Ik ben trots op het feit dat Regilio eindelijk weer in Den Helder vecht. Hij staat onder contract bij Enfusion waarvoor hij wereldwijd uitkomt. Gelukkig paste ons kickboksgala in zijn agenda."

Zenuwachtig

Het kickboksgala wordt zaterdag 21 maart gehouden in Sporthal Sportlaan aan Sportlaan 58 in Den Helder. Het publiek is vanaf 16.30 uur welkom en de eerste partij start om 18.00 uur. "Ik weet dat alles klopt en dat het evenement staat als een huis, maar toch ben ik elk jaar aan de vooravond weer zenuwachtig. Het is organisatorisch toch elke keer weer een kluif. Maar de bezoekers weten inmiddels wel één ding: dat we doen wat we beloven. En ik beloof je: het wordt een spectaculair en sportief feestje dat je niet wilt missen!"

Kaarten

Volgens Mike Eykemans gaat de kaartverkoop al hard, dus is het zaak om kaarten zo snel mogelijk te bestellen. In de voorverkoop kosten ze € 22,50 en aan de kassa € 27,50. "Ook dit jaar zijn er weer VIP-stoelen in de verkoop voor € 85,- per stoel. Dit is inclusief acht drankjes en voortreffelijk eten gedurende de hele avond."

Voorverkoopadressen

Voorverkoopadressen: Reus Sport Marsdiepstraat 249, Den Helder, Theo Komen Drs. F. Bijlweg 240 Den Helder, SportsArt Den Helder Willemsoord, 52-D1 Den Helder, Kick Fasion Keizerstraat 28 Den Helder, Sportcafé Sportlaan 58 Den Helder en bij alle deelnemende sportscholen, óf via mike.eykemans@quicknet.nl.

Zie voor meer informatie: www.oldschoolmartialarts.nl