Hartman Garagedeuren is een jong dynamisch bedrijf, maar met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise.
Hartman Garagedeuren is een jong dynamisch bedrijf, maar met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise. (Foto: aangeleverd)

Variëteit aan modellen bij Hartman Garagedeuren

WORMERVEER - Rondom het huis is er altijd wat te doen. Veel huiseigenaren zijn dan ook bezig met het uiterlijk van hun huis. Toch is dit niet noodzakelijkerwijs het belangrijkste. Als een oude garagedeur of voordeur er nog goed uitziet, betekent dit niet dat deze nog voldoet aan de huidige veiligheidsnormen. Ook om efficiënter met energie om te gaan, zou het zinvol kunnen zijn om een deur te vervangen.

Specialist

Hartman Garagedeuren is specialist op het gebied van garagedeuren bij nieuwbouw en renovatie. Wie de showroom van Hartman Garagedeuren aan de Kikkertweg 64a in Wormerveer binnenstapt, wordt verrast door de enorme variëteit aan modellen. Op zo'n 220 m2 vloeroppervlak kan de klant een keuze maken uit veel soorten Hörmann garagedeuren, zoals elektrische sectionaaldeuren, openslaande garagedeuren, kanteldeuren, roldeuren en zijdelingse garagedeuren. Ook voor industriële deuren van Hörmann biedt Hartman garagedeuren maatwerk aan. Nieuw in het assortiment zijn de Hörmann voordeuren, die qua design uitstekend bij de garagedeur bij uw huis passen.''In elke garage kunnen wij de gewenste deur monteren", laat ondernemer Bob Hartman enthousiast weten. "In overleg met de klant geven wij advies om zo samen tot het beste resultaat te komen".

Hartman Garagedeuren is een jong dynamisch bedrijf, maar met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise. Na ruim vijftien jaar elders in de garagedeurenbranche werkzaam geweest te heeft Bob in 2012 de stap gezet om voor zichzelf te beginnen. Een wijze beslissing, want de klant weet de weg naar Hartman Garagedeuren sindsdien prima te vinden. ''Momenteel is tachtig procent van de opdrachten afkomstig van de particuliere markt en dan met name de vervangingsmarkt", vertelt Bob. ''Veel van onze klanten vervangen de standaard kanteldeur voor een luxere elektrisch aangedreven, dubbelwandig geïsoleerde garage-sectionaaldeur, dus met afstandsbediening”.

Actie

De sectionaaldeuren worden vanaf de fabriek geleverd in vijftien voorkeurskleuren. "Naar wens regelen wij voor dezelfde prijs de deur in ca. 200 RAL-kleuren. De klant kan ook kiezen uit verschillende decors, bijvoorbeeld natuurlijke houtdecors en decors met metaalachtig effect.”

Samen met de garagedeuren- en deurenfabrikant Hörmann biedt Hartman tot en met 31 december 2020 hoogwaardige garagedeuren en voordeuren -met slimme oplossingen om deze te bedienen- aan tegen actieprijzen en tot 1 oktober zelfs met gratis smartphone-module voor bediening van de garagedeur!

De tijd van saaie, functionele deuren is allang voorbij, blijkt bij Hartman Garagedeuren. In de Zaanstreek waar de nostalgische houtbouw nog zo prominent aanwezig is, past bijvoorbeeld goed een Zaans groene openslaande garagedeur. Dit doet geen afbreuk aan de 'historische' uitstraling van het pand en biedt de voordelen van stalen deuren. Stalen openslaande garagedeuren zijn duurzaam en het materiaal isoleert zeer goed.

“Samen met de klant rond de tafel te zitten om te overleggen wat in een specifiek geval de beste optie is, vind ik nog altijd een van de leukste onderdelen van mijn werk. De klus van begin tot eind uitwerken en afmaken inclusief vakkundige montage en service. Ik streef naar een open en eerlijk advies en stel de wens van de klant voorop. Mijn devies is dat als je kwaliteit levert en samen met de klant op zoek gaat naar de juiste oplossing, dan zijn alle partijen tevreden.''

Hartman Garagedeuren, Kikker.tweg 64A, 1521 RG Wormerveer, 075-711 9110/06-83164977, www.hartman.hormannpartner.nl Openingstijden showroom: dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.