Aanmelden Zomeracademie

REGIO - Lang was het onzeker, maar zoals het er nu uitziet kan de Zomeracademie doorgaan. Dit evenement vindt van 13 tot en met 17 juli plaats op Camping de Gouwe, Gouwe 5 in Hoogwoud.

Vanwege de coronamaatregelen is alles anders, maar de organisatie werkte hard om een leuk programma in elkaar te zetten voor deze campingweek. Als de deelnemers niet mogen reizen, dan wordt het buitenland naar hen toegebracht. De week staat in het teken van diverse Europese landen, het programma en eten is daarop aangepast.

Een greep uit het aanbod is Oostenrijkse houten hutten maken, jeux-de-boules toernooi, bingoavond, voetbalclinic en veel gezelligheid.

Deelname aan de activiteiten is vrijwillig, een spelletje doen of een boek lezen in de tent behoort ook tot de mogelijkheden. Voor een tent voor de overnachting wordt gezorgd, maar deelnemers moeten zelf voor een luchtbed en een slaapzak zorgen. Een probleem? Laat het de leiding weten via onderstaand e-mailadres.

Tijdens deze week eten en drinken deelnemers met elkaar, maar wel coronaproof; bij eigen tent of gezinstafel. Wie een dieet volgt of allergie heeft, geef het door aan de leiding zodat daar rekening mee wordt gehouden.

Opgave

Wie wil meedoen met de Zomeracademie? Volwassenen betalen 15 euro en een kind 10 euro. Opgeven kan via zomeracademie2016@gmail.com.. Wie nog vragen heeft of meer informatie wil, kan dat ook via de mail doen.

Of kom naar de informatieavond op woensdag 17 juni om 19.30 uur in de Vergadelaar op de Weijver in Hoogwoud.