Ilja de Wilt, Mike Ensing, Arie Schagen en Edwin Wilms van de Rotary Club Den Helder overhandigen symbolisch de 300 bollenpakketten aan Jerina Urquhart en Karla Niezen van Noorderhaven/’s Heerenloo.
Ilja de Wilt, Mike Ensing, Arie Schagen en Edwin Wilms van de Rotary Club Den Helder overhandigen symbolisch de 300 bollenpakketten aan Jerina Urquhart en Karla Niezen van Noorderhaven/’s Heerenloo. (Foto: aangeleverd)

Rotary Club zorgt voor kleur!

DEN HELDER - Veel lof gaat in deze moeilijke tijd uit naar de medewerkers in de zorg (in de breedste zin van het woord). En dat is natuurlijk volkomen terecht!

Maar naast deze zorgmedewerkers zijn er nog zoveel meer mensen die vaak in de luwte zorgen voor de zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving. Om die mensen, die vaak als vrijwilliger hun werk doen, een hart onder de riem te steken zorgde de Rotary Club Den Helder, met dank aan Kapiteyn (flower bulbs, our nature) in Breezand, ervoor dat bloem/bollenpakketten werden afgeleverd aan de vrijwilligers van de Voedselbank en het hospice Zorg aan Zee in Den Helder. Ook werden 300 dozen met zomerbloeiers geschonken aan Noorderhaven/’s Heerenloo in Julianadorp.