Kitty van der Stoop.
Kitty van der Stoop. (Foto: aangeleverd)

Veel gezelligheid bij Kitty's Heksenketel

DEN HELDER - We hebben er allemaal mee te maken: de coronacrisis. In deze barre tijden is het voor veel ondernemers zaak om het hoofd boven water te houden en dus is de slogan 'wees loyaal, koop lokaal' terecht in het leven geroepen.

'Ballonnen bezorgen we gratis in Den Helder'

"Ook bij ons is het de laatste tijd geen helse heksenketel, maar we zijn wel gewoon open hoor. Zo heb ik bijvoorbeeld een hele bak snoep liggen voor de kinderen die de Avondvierdaagse zouden lopen", laat eigenaresse Kitty van der Stoop van Kitty's Heksenketel weten. "En voor degenen die wel een klein feestje of verjaardag vieren hebben we gezellige ballonnen in huis die we momenteel in Den Helder gratis bezorgen en in Julianadorp voor een tarief van €1,50."

'Ik heb volop zomerspeelgoed in huis'

"Natuurlijk kunnen mensen - zoals altijd - bij ons terecht voor gezellige cadeautjes in alle soorten en maten en een grote collectie kaarten. Ook heb ik volop (zomer)speelgoed voor kinderen van alle leeftijden in huis", aldus Kitty die haar winkel alweer zeven jaar lang met veel plezier runt in winkelcentrum Schooten Plaza aan de Vrede en Vrijheid 13 in Den Helder.

Feestje in het verschiet?

Dus (klein) feestje in het verschiet? Kitty's Heksenketel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.30 tot 17.30 uur en zaterdags van 09.30 tot 16.30 uur. Meer weten? Zie ook: www.feestartikelenbestellen.nl

Kitty’s Heksenketel blijft maar uit zijn jasje groeien! Van 100 naar 275 is de winkel door de jaren heen uitgebreid naar een oppervlakte van maar liefst 311 m2 met allemaal gezellige dingen! Wees welkom...