Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Pinkstershow bij de Schakel wonen en slapen

(Advertorial)

Bij de Schakel vindt vanaf vandaag een sfeervolle en aantrekkelijke pinkstershow plaats. In verband met Corona wordt het voor iedereen nog aantrekkelijker gemaakt om te profiteren van vele mooie aanbiedingen.

We mogen gelukkig weer meer naar buiten en u bent dan ook van harte welkom in de ruime showroom waar u in alle veiligheid rustig kunt winkelen. Zeker in deze tijden waarin we meer thuis zijn, kan het juist gaan kriebelen om met wat kleine aanpassingen een groot verschil te maken! De showroom is weer opnieuw ingericht met diverse nieuwe wooncollecties, nieuwe boxsprings en dekbedovertrekken en vele mooie nieuwe accessoires.

Acties

Alles geheel in de nieuwe kleuren van nu en een inspiratiebron voor de inrichting van uw eigen huis. Om deze periode extra aantrekkelijk te maken, zijn er diverse acties en krijgt de klant op de complete collectie 5% pinksterkorting of 10% van de aankoopwaarde als waardecheque voor een volgende aankoop. Op de website: www.deschakelwonen.nl/acties vindt men alle acties en de voorwaarden.

Ook op tweede pinksterdag is de Schakel wonen en slapen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De Schakel wonen en slapen - Ravelijncenter 4 – Den Helder – www.deschakelwonen.nl