Tanja Houtenbos.
Tanja Houtenbos. (Foto: aangeleverd)

Easyslim.nu eindelijk weer open!

DEN HELDER - En dan is het zo ver... Dan moeten de deuren van je praktijk dicht in verband met het coronavirus.

'Gelukkig kan ik mijn cliënten weer ontvangen'

"Dan zit je thuis, maar je wilt het liefst naar je geliefde praktijk. Naar je cliënten die op je rekenen. Maar helaas, dat kon even niet. Dan vraag je je natuurlijk meteen af hoe lang het gaat duren", zegt Tanja Houtenbos.

'Je luistert continu naar het nieuws en de persconferenties'

"Je luistert continu naar het nieuws en de persconferenties en al snel blijkt dat er heel veel mensen met een niet gezond gewicht op de IC liggen. En dat is nou net waar mijn praktijk op gestoeld is, gezond gewicht, fit zijn c.q. worden en spieren trainen."

Goede reacties

Easyslim.nu is een afslankstudio waarin een zeer geavanceerd apparaat centraal staat: Spieren worden getraind waardoor je de energiebehoefte van het lichaam verhoogt met als gevolg: Afvallen en een strakke huid.

Tanja: "Gelukkig mag ik nu weer open. Yes! Heb meteen allerlei afspraken ingepland en wat een goede reacties heb ik ontvangen. Ook wil ik langs deze weg Jacco Kat hartelijk bedanken. Middels ons geavanceerde systeem help ik onze cliënten heel graag weer om hun doel te bereiken!"

Maak snel een afspraak op: denhelder@easyslim.nu of bel 06 125 11 739.

Kennismaken

Maak nu kennis met denhelder@easyslim.n , boek een intake en proefbehandeling van 89 euro voor 49 euro. Of bel: 06 125 11 739.