DA drogisterij Buurman richt zich steeds meer op natuurlijke producten.
DA drogisterij Buurman richt zich steeds meer op natuurlijke producten. (Foto: aangeleverd)

Verzorging voor de buiten- én binnenkant

(Advertorial)

DEN HELDER - DA drogisterij Buurman is gevestigd aan de Beatrixstraat 80, in het prachtige complex 'De Hofdame'. Op deze nieuwe plek zitten wij alweer anderhalf jaar, de tijd gaat snel.

Wij richten ons steeds meer op natuurlijke producten. Wij hebben bijvoorbeeld sinds kort de huidverzorging van Dr. Hauschka opgenomen in ons assortiment. Dit is een 100% natuurlijke huidverzorging dus zonder enige toevoegingen. Kunt u niet tegen make-up, zoals oogschaduw, mascara of lippenstift, Dr. Hauschka heeft ook een mooie make-up lijn die ook bij ons in de winkel verkrijgbaar is. Weleda is ook een prachtig product voor de gevoelige houd en DA heeft sinds kort ook een uitgebreide natuurlijke huidverzorgingslijn geïntroduceerd. Het is niet alleen belangrijk om de buitenkant te verzorgen, maar ook de binnenkant.

Natuurlijke vitamines

Het merk golden Naturals staat voor natuurlijke vitamines zonder allerlei toevoegingen. Alka heeft een uitstekende ontzurende thee die tegen heel veel kwaaltjes helpt. Het is een smaakvolle kruidenthee die u de gehele dag door zou kunnen drinken. Ook voor het huishouden kunt u bij ons terecht als het gaat om natuurlijke producten. Sinds kort verkopen wij de producten van Marcel`s green soap! 100% Vega, Eco vriendelijk en zelfs de fles is 100% recyclebaar. De geuren zijn bijvoorbeeld met lavendel/rozemarijn of sinaasappel/jasmijn.

Eyelove brillen

Eylove brillen hebben wij nu sinds drie jaar en het is nog steeds een prachtig concept. U heeft keuze uit meer dan 450 monturen, een complete bril inclusief montuur, glazen, ontspiegeling, kraswerende laag en een brillenkoker. Wij kunnen uw ogen opmeten, maar ook uw bril doormeten of als u een recept van de oogarts heeft kunt u ook bij ons terecht. Elke drie weken wordt het assortiment van de monturen aangevuld met nieuwe modellen.

Schoonheidsbehandeling

Ook kunt u bij ons terecht voor een schoonheidsbehandeling of alleen even om de wenkbrauwen te harsen of te verven. Omdat wij na heel wat weken weer open zijn hebben wij een leuke aanbieding. Zie onze advertentie.

Wij hebben een bezorgservice en bezorgen gratis in Den Helder en tegen een zeer geringe vergoeding ook in Julianadorp. Met één telefoontje heeft u het dezelfde dag in huis. 0223-612830.