Een kunstwerk van Koos Beemsterboer.
Een kunstwerk van Koos Beemsterboer. (Foto: aangeleverd)

Oproep aanmelden kunstenaars voor kunstroute Opmeer

OPMEER - De Kunstroute Opmeer is door de bekende redenen afgelast, maar... gaat toch door. Hoe? Het evenement is omgezet naar Kunst voor het raam.

Op meerdere locaties in de gemeente Opmeer staan kunstwerken voor het raam. Koos Beemsterboer uit Hoogwoud nodigt kunstminnende bezoekers op zaterdag en zondag 20 en 21 juni uit in de tuinen aan de Purmerlaan 10 in Hoogwoud.

Afgeslankte vorm

"Geen digitaal gedoe, maar gewoon live bezichtigen van 12.00 tot 17.00 uur. Misschien gaan er wel meer tuinen open dat weekend en is zo toch een 'afgeslankte' Kunstroute mogelijk", vraagt de kunstenaar zich af. In de tuin van Koos zijn schilderijen van hem te bezichtigen, keramiek van Susan Groot-Dekker en glazen sieraden van Rina Floris.

Dit is een oproep aan kunstenaars om mee doen en zo hun kunst te tonen. Kunstenaars kunnen contact opnemen met Koos via koosbeemsterboer@outlook.com.

Uiteraard is het de bedoeling dat tijdens de afgeslankte editie van de kunstroute de 1,5 meter in acht wordt genomen, zoals door het kabinet is voorgeschreven.