Nieuws voor inwoners gemeenten

REGIO - Van alles is aan de hand in en om de gemeenten Opmeer en Koggenland. Er mag meer van het kabinet. Mensen zoeken elkaar dus meer op. Uiteraard volgens de richtlijnen van de overheid.

Heeft u nog nieuws uit uw gemeente? Is er iets leuks gebeurd of belangrijk? Gaat er binnenkort iets geweldigs gebeuren waar iedereen van moet weten? Gaat u inventief om met de coronamaatregelen? Denk aan een felicitatie drive in of een leuke actie voor de ouderen in een verzorgingshuis. Of wil u iemand in het zonnetje zetten omdat hij of zij dat verdiend. Of wilt u helpen om de 1,5 meter maatregel goed in stand te houden tijdens een druk moment.

Leuke gebeurtenis

Er is zoveel te bedenken. Houd de redactie op de hoogte van deze leuke gebeurtenissen. En op deze manier licht u uw dorpsgenoten in. Misschien brengt u hen op ideeën of vinden ze het leuk om met de actie mee te doen.

E-mail sturen

Stuur een e-mail naar de redactie van het Groene Hart. Dat kan in een word document. Een foto erbij is natuurlijk helemaal leuk! Dat kan in een jpg bestand. Graag tussen de 1 en 7 MB. Dan komt die zeker scherp in de krant.


De redactie ziet uw persbericht graag tegemoet.