Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Wil je afvallen? Ok, regelen we dat!

(Advertorial)

DEN HELDER - Easyslim.nu is een afslankstudio waarin een zeer geavanceerd apparaat centraal staat: Spieren worden getraind waardoor je de energie- behoefte van het lichaam verhoogt met als gevolg: Afvallen en een strakke huid. "Als je daarnaast ook op je eten let dan gaat het helemaal snel." Ook deze tips worden gratis gegeven bij de behandelingen van Easyslim.nu.

'Met methode super-goeie resultaten te behalen'

"We maken voor iedereen een voedingsplan wat bij iemand past en iemand kan volhouden. De een wil het rustig aan doen en de ander heel snel. Je bepaalt dus zelf het tempo waarin je afslankt", vertelt Tanja Houtenbos enthousiast. Verder werkt het apparaat met ultrasound wat onder andere het vet uit de cel haalt en zorgt dat het stofwisselingsmetabolisme wordt verhoogd. Deze combinatie - samen met de tips - geven bijzonder snelle resultaten: ook bij mannen en 65-Plussers!

De methode is heel geschikt voor mensen die al veel zijn afgevallen en weer strakker in hun vel willen komen (als vervanger van de sportschool). Tevens is bij Easyslim.nu ook het Easique poWder verkrijgbaar met ook in Den Helder super-goeie resultaten. Dit is een poeder ter ondersteuning bij het afslanken. Van Glucomannan is bewezen dat het in combinatie met een energiebeperkt dieet bijdraagt aan gewichtsverlies. Dit allemaal is wetenschappelijk bewezen met Glucomannan (draagt bij aan gewichtsafname) en Choline dat bijdraagt aan normaal vetmetabolisme. Dit is door twee artsen ontwikkeld!

Eerst zien dan geloven? Natuurlijk!

Maak nu kennis met denhelder@easyslim.nu en boek een intake en proefbehandeling van 89 euro voor 49 euro. Of bel: 06 125 11 739.