Slapen op water is uiterst comfortabel en hygiënisch.
Slapen op water is uiterst comfortabel en hygiënisch. (Foto: aangeleverd)

Slapen op water...

(Advertorial)

DEN HELDER - Waterbedden zijn al ongeveer 40 jaar in Nederland op de markt. Zo lang staan ze ook al bij De Bedden op de winkelvloer.

Uiterst comfortabel en hygienisch!

Slapen op een waterbed is ook een ware weldaad voor uw lichaam. Kiest men voor een waterbed dan kiest men voor een zeer comfortabele nachtrust , dit omdat u op een waterbed de perfecte slaaphouding vindt. Draaien en woelen behoren tot het verleden omdat u op een waterbed geen druk of puntbelasting ondervindt. Op een waterbed vindt men de perfecte ondersteuning gedurende de hele nacht. Zo kunnen we voor het slapen op water vijf voordelen opnoemen 1. je hebt een volledige en optimale lichaamsondersteuning, 2. een aangenaam comfort zonder drukpunten, 3. een ontspannende warmte, 4. een hygiënisch slaapoppervlak en 5. een lange levensduur.

Hygiëne speelt bij de meeste mensen een belangrijke rol. Een watermatras van bijvoorbeeld Lunalife is gemaakt van een zeer hoogwaardig vinyl en is lucht- en waterdicht. Het transpiratievocht kan niet door het watermatras worden opgenomen zoals bij een gewoon matras. Lichaamszouten en transpiratievocht kunnen zo met een vinylcleaner verwijderd worden en heeft huisstofmijt geen kans. Ook is een waterbed lekker warm, men denkt ook altijd dat dat erg veel stroomkosten geeft om het waterbed te verwarmen.

Dat valt erg mee , een modern goed geïsoleerd waterbed verbruikt ongeveer 1 kWh per dag , wat met de huidige energietarieven circa 10 eurocent per dag is , ofwel € 36,50 per jaar en door het verwarmde waterbed kan de verwarming in de slaapkamer een stukje lager wat ook weer besparing oplevert. Ook de modellen van de huidige waterbedden zijn erg mooi geworden. Zo heeft Poseidon tegenwoordig modellen die sprekend lijken op een boxspring, tot u gaat liggen en u het heerlijke comfort van het waterbed voelt. U heeft al een softside waterbed voor €1195,= (160x200).

De Bedden, Industrieweg 4b , Ravelijncenter Den Helder. www.debedden.nl