De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten.
De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten. (Foto: aangeleverd)

Cursus website bouwen met Wordpress

HOORN - Zelf in één dag leren om een Wordpress-website te bouwen en te onderhouden? Dat kan vrijdag 27 maart en 24 april in Hoorn met de cursus van Fred van Eck. Elke maand weer. De cursus Wordpress is een complete cursus en na afloop zijn de cursisten in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk, support en certificaat. En vooral zeer betaalbaar.

De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. Ook wordt uitgebreid stilgestaan bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis wordt behandeld.

Tijdens de cursus werken de cursisten in een aparte Wordpress-leeromgeving. Ook SEO komt uitgebreid aan bod, want de website moet natuurlijk wel gevonden worden.

Aanmelden

De cursussen worden gegeven in Wijkcentrum Grote Waal in Hoorn. Voor het complete aanbod, de cursusdata en aanmelden kunnen belangstellenden terecht op de website www.eckkies.nl.

Zie ook de advertentie elders in deze krant.