Dacia Duster op Bi-Fuel, dat is supervoordelig rijden.
Dacia Duster op Bi-Fuel, dat is supervoordelig rijden. (Foto: aangeleverd)

Dacia geeft gas met Bi-Fuel

Dacia introduceert Bi-Fuel, dat is veilig en voordelig rijden op een schonere brandstof. Bi-Fuel is al voordeliger vanaf 5.000 kilometer per jaar en zorgt voor een lagere uitstoot van CO2.

Hoe werkt het en wat is het? Rijden op Bi-Fuel werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). En nu gebeurt het: je gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die jij aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als je veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan.

Laat je verleiden

Bi-Fuel rijdt super! Schakel dus ook over, en laat je verleiden door de nieuwe Dacia-serie op Bi-Fuel. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want Bi-Fuel, dat kost je véél minder dan gewone benzine en het rijdt super! Is je Bi-Fuel tank leeg? Dan koers je gewoon op je benzinetank naar een tankstation en vul je je veilige en sterke Bi-Fuel tank weer gewoon tot de nok toe vol. Even heel weinig afrekenen en go!

De voordelen van Dacia op Bi-Fuel (LPG) op een rij: Rijden op Bi-Fuel (LPG) is supervoordelig. De aanschafprijs is lager dan standaard benzine-uitvoering. De auto heeft een lagere CO2-emissie. De Bi-Fuel tank zit op de plek van de reservewiel, dus geen verlies van bagageruimte. De garantie is 3 jaar of 100.000 km. Het omslagpunt goedkoper rijden ligt al bij 5.000 km per jaar.

Kijk voor meer informatie op www.stokman.nl/dacia

Dacia Duster op Bi-Fuel, dat is supervoordelig rijden.