De Renault Captur Be-Fuel.
De Renault Captur Be-Fuel. (Foto: aangeleverd)

Renault Clio en Renault Captur nu beschikbaar met Bi-Fuel

Bi-Fuel (LPG) is veilig rijden op een schonere brandstof, zorgt voor een lagere uitstoot van CO2 en al voordeliger vanaf 5.000 kilometer per jaar.

De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). Schakel ook over op een gloednieuwe Renault Clio of Captur op Bi-Fuel, een schone brandstof die zorgt voor pret bij de pomp. Bi-Fuel kost véél minder dan gewone benzine en het rijdt super.

Voordelen

De voordelen van Renault op Bi-Fuel (LPG) op een rij: rijden op Bi-Fuel (LPG) is super voordelig, de aanschafprijs is lager dan standaard benzine-uitvoering, lagere CO2-emissie, de Bi-Fuel tank zit op plek reservewiel dus geen verlies bagageruimte en het omslagpunt 'goedkoper rijden' ligt al bij 5.000 km per jaar

Goedkoper

Bi-Fuel is de benaming bij Renault om aan te geven dat het voertuig op zowel LPG als benzine kan rijden. De autogasinstallaties Renault behoren tot de derde generatie (LPG G3). LPG is een prima brandstof als men meer dan ca. 7.500 kilometers per jaar maakt. LPG is ongeveer een euro per liter goedkoper en is milieuvriendelijker dan benzine en diesel. Daarnaast kan men snel tanken. Naast de LPG tank is er ook nog een benzinetank, waardoor de actieradius effectief toeneemt.

Clio B-Fuel van € 19.090,- met 60 jaar Stokman-voordeel nu vanaf € 17.790,-.

Captur Bi-Fuel van € 23.690,- met 60 jaar Stokman-voordeel nu vanaf €22.890,-.

Meer informatie:

Renault dealer Stokman,

www.stokman.nl.